Feyyaz Uçar; ?Burada kalıcı olmak istiyorum.?

Feyyaz Uçar; ?Burada kalıcı olmak istiyorum.?

Bandırma Fenerbahçeli taraftarlar derneğine konuk olan Teknik direktör Feyyaz Uçar ve arkadaşları bordo beyazlı camia için yol haritası çizdi.

  Türk futbolunun efsane isimlerinden Feyyaz Uçar ve ekibinin Bandırmaspor teknik sorumluluğuna getirilmesi ardından başlayan üst kimlikte Bandırma arması dostluğu Galatasaraylılardan sonra Fenerbahçeliler Derneği tarafından devam etti.

Bandırmaspor Teknik patronu Feyyaz Uçar, yardımcıları Hayrettin Demirbaş, Serkan Afacan ve Süleyman Bayram akşam Bandırma Fenerbahçeli taraftarlar derneği konuğu oldu.

Pandermaport oteldeki çok özel resepsiyonda Başta Bandırma Fenerbahçeliler Derneği Başkanı iş adamı Emrah Sargın olmak üzere, Dernek yönetim kurulu ve bazı kongre delegeleri hazır bulundu.

Bandırma Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Emrah Sargın, gecenin açılış konuşmasında ?Kentimizin ortak paydası olan bordo beyazlı renklere gönül vermiş şehrimizin sivil toplum kuruluşu olarak Değerli Hocamız Feyyaz Uçar´a ve teknik heyetimizi Bandırmamıza hoş geldiniz diyor, başarılar diliyorum.?

 ?Malumunuz Feyyaz hocamızı anlatmaya sözler yetmez, başta gol kralı olarak, Milli takımımıza ve Türk sporuna verdiği hizmetleri nasıl ifade edeceğimi bilemiyorum. Kazandığı kupalar, 1994-95 sezonu Fenerbahçe´mize de hizmet etmiş, gönlümüzü kazanmış değerli bir futbolcu. Özellikle 8-1 lik bir maç var, 4 gol attığı maç, tamamen Fenerbahçe ruhu ile sizi alkışladık, çok teşekkür ediyoruz, Fenerbahçe´mize Türk futboluna vermiş olduğunuz katkılarınızdan dolayı, böylesine değerli isimleri Bandırma sporumuza kazandırdığınız için tüm Bandırmaspor yönetiminize teşekkür ediyorum.? Dedi. Başkan Emrah Sargın daha sonra gecenin onur konukları Feyyaz Uçar, yardımcıları Hayrettin Demirbaş, Serkan Afacan ve Süleyman Bayram´a kentin spor sevdasına hizmetleri anısına hazırlanmış birer Bandırma fotoğrafı armağan etti.

/resimler/2016-11/23/0201095566189.jpg

Teknik patron Feyyaz Uçar´ın tablosunu vermek üzere kürsüye gelen Bandırma Fenerbahçeliler Derneği üyesi ve Bandırma Belediye Başkan yardımcısı Ozan Onur ise ?1965 yılında kurulmuş bir kulüp Bandırmaspor, bu kentin çok önemli bir markası, bunun yanında Bandırma son yıllarda sosyal, kültürel ve ekonomik anlamda hızla gelişen bir kent şu anda yönetimimiz bu başarıyı yakaladı ve bu kentin takımını 1. Lige çıkarmayı başardı.?

 ?Görev ve sorumluluklar bununla sınırlı değil, bugün en çok eksikliğini hissettiğimiz şey cin çukurunda maçların oynandığı zaman Bandırmaspor sahasının tribünleri bir saat önce dolardı. Ama şu anda bu kentin 1. Lig te olan takımının s hasında maalesef bin, bin beş yüz, iki bin kişilere oynuyoruz. Bu noktada Bandırma Fenerbahçeliler, Beşiktaşlılar, Galatasaraylılar, hepimize düşen çok önemli görev var. Her ne kadar önümüzdeki yıl DIGITÜRK yayın hakkını alsa da, önümüzdeki yıl maçlarımızın tamamı şifreli olarak DIGITÜRK ten verilecek, en azından fikstürün kalan döneminde biz tüm taraftar grupları olarak takımımıza gereken özveriyi göstermeliyiz. Bu kent için çok önemli eğer bunu başarabilir, bunu başarabilirsek bu maçları izlemeye gelen konuklarımız yalnızca bir futbol maçı izlemeyecekler, bu kentin sokaklarında alış veriş yapacaklar.  Artı değer yaratacaklar, gelecek dönemlerde Bandırmaspor ile birlikte Banvit ve farklı takımlarımızı farklı kulvarlarda konuşmaya ve onlarla övünmeye başlayacağız. Dedi.

Bandırma Fenerbahçelilerin, Bandırmaspor teknik kadrosu onuruna verdiği resepsiyonda daha sonra Feyyaz Uçar, yardımcıları Hayrettin Demirbaş, Serkan Afacan ve Süleyman Bayram´a özel olarak Bandırma AIRCAM tarafından hazırlanmış özel fotoğraflar takdim edildi.

/resimler/2016-11/23/0202076504880.jpg

Bandırmaspor teknik direktörü Feyyaz Uçar ise ?Bandırmaspor´u çok uzun zamandır takip ediyorum, zaman zaman ayrı gruplarda oynadık ama genel olarak çok sempatisi olan bir takımdı, hocalarımız teknik adamlarımız, burada görev yapan rahmetli Turhan hocamızın da burada bir anısı var, hakikaten çok isteyerek buraya gelmişti. Burada başarı ona nasip olmadı inşallah bayrağı İsmail Hoca´dan aldık, hayatımda çeşitli yerlerde futbolcu ve teknik adam olarak görev aldım, inşallah burada da şampiyonluğu yaşarız hep birlikte, bu sene olamaya bilir. Bu yıl biraz zorlaştı, kredimizi azalttık, ama yine de zorlayacağız sonuna kadar ben burada kalıcı olmak istiyorum. O nedenle samimiyetimle söylüyorum. İnşallah hep birlikte güzel şeyler yapacağımıza inanıyorum.? Dedi.

Teknik Direktör Feyyaz Uçar ayrıca Galatasaray derbisi için Fenerbahçelileri kutladı.

Bandırma Fenerbahçeliler Derneği özel ödülünü alan Kaleci Antrenörü eski Galatasaray ve Milli takım kalecisi Hayrettin Demirbaş ise ?Geçen Galatasaraylılar derneği gecesine katıldım. Bugünde rakip Fenerbahçelilerin gecesindeyim. Ben her zaman şunu düşünmüşümdür, ülkemin bütün takımları, bütün insanları özeldir, Fenerlisi, Beşiktaşlısı, Galatasaraylısı, önemli olan birlik ve beraberlik, son derbide de Allah´a şükür ki büyük olaylar olmadı. Galibiyeti nedeniyle Fenerbahçe´yi tebrik ediyorum galibiyetinden dolayı, sonuç olarak Fenerbahçe kazandı. Ama lig devam ediyor, sonunda bakalım kim gülecek, ben her zaman şunu söylemişimdir, Galatasaraylılar bana ?Şu Feneri yenelim, şampiyon olmayalım.? Bende diyordum ki? Fener hep bizi yensin ama biz şampiyon olalım. Sonuçta şampiyonu yazıyorlar. ?derken sözlerinin bir şaka olduğunu Fenerbahçe´yi ve taraftarlarını galibiyetten dolayı tebrik ettiğini söyledi.

Aynı zamanda Fenerbahçeli olan Bandırmaspor Başkanı Erhan Elmastaş´ın da hazır bulunduğu Fenerbahçeliler gecesi daha sonra sohbetin derinliklerinde bordo beyazlı ekibin süper lig heyecanı ve beklentisi konuşuldu.

/resimler/2016-11/23/0202294005301.jpg



  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli