Engellilerin fidanları toprakla buluştu

Engellilerin fidanları toprakla buluştu

"Her engellinin fidanı olsun" projesi ile Bandırma girişinde Engelli fidanlığı oluşturuldu.

Bandırma Yeni Hayat Rehabilitasyon merkezi, Bandırma Orman İşletme Müdürlüğü ve Bedensel engelliler Derneği gerçekleştirdikleri "Her Engellinin Fidanı Olsun" projesi ile Otogar kavşağı karşısında Mavi Selvi Ormanı ağaçlandırması yapıldı.

Bugün saat 11.00 sularında gerçekleşem projeye Orman İşletme Müdürlüğü karkı verdi. Orman Mühendisi Tayfun Doğan önderliğindeki ekip, Bandırma Otogar kavşağı karşısında hazırladığı Bedensel engelliler ormanı için fidan çukurlarını açtı, tüplü Mavi Selvi fidanlarını hazırladı.

/resimler/2019-4/25/1223542544978.jpg

Bedensel engelliler derneği başkanı Erdal Dumrul´un güne hitaben konuşması ile başlayan etkinlikte Beladiye Başkan Yardımcısı Metin Ok, beraberinde CHP ilçe Başkanı Hüseyin Bahar, yönetim ve kadın kolları, MHP İlçe Başkanı Yurtaş Bakkal, AK Parti kadın kolları, İlçe Jandarma komutanı Yzb. Mahir Mavi, Vergi Dairesi Müdürü Aptullah Kaya, Gençlik ve spor ilçe müdürü Hüseyin Elüstü, Müftü Hamdi Cevher, İŞKUR müdürü Emrullah Narin, Kütüphane müdürü Hasan Fidan, Mal Müdürü vekili Feyim Kayalık, Sosyal Hizmetler ilçe müdürü Necati Yaşar, Gaziler vakfi Başkanaı Gazi Arif Can ve yönetim kurulu, İşitme Engelliler başkan ve yönetimi hazır bulundu.

/resimler/2019-4/25/1230493021258.jpg

Törene katılan Başkan Yardımcısı Metin Ok, Orman İşletme şefi Tayfun Doğan ve yeni hayat engelli eğitim merkezi müdürünün konuşmaları ardından fidan dikimine geçildi.



Anahtar Kelimeler: Fidanlar toprakla buluştu
  • Salı 28.5 ° / 14.1 ° false
  • Çarşamba 26.4 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli