Fikstürü değerlendirdi.

Fikstürü değerlendirdi.

Erdekspor Genel Kaptanı Süleyman Oruç: ?Genç bir kadroyla başarıyı yakalamak istiyoruz?

Erdekspor Genel Kaptanı Süleyman Oruç, bu yıl mücadele verecekleri Bölgesel Amatör Lig(BAL) 9. Grup´taki rakiplerini ve fikstürü değerlendirdi. Gruplarının, genellikle alt gruplardan gelen yeni takımlardan oluştuğunu vurgulayan Oruç, ?Fikstürümüz, kâğıt üzerinde iyi gözüküyor. Ancak maçlar, sahada mücadele edilerek kazanılıyor. Bunu unutmamak gerekir? dedi.

Kırmızı-beyazlı Erdekspor´un da yer aldığı 9. Grup´ta Kütahyaspor ve İzmir takımlarının şampiyonluk hedefleri olduğuna işaret eden kırmızı-beyazlı takımın genel kaptanı Süleyman Oruç, şu değerlendirmede bulundu:

?Bu yıl ligde, genellikle genç oyunculardan kurulu mütevazı bir kadroyla mücadele ederek, başarılı olmaya çalışacağız. Statü gereğince hem diğer illerin takımları, hem de grubumuzdaki diğer iki Balıkesir takımıyla mücadelemiz olacak. Bölgesel Amatör Lig, ne olacağı belirsiz, mücadele ve hırsa dayalı bir lig. Statü gereğince ancak bir yıllık sözleşme imzalanabilen futbolcular adına adeta cennet. Bu statü, mutlaka elden geçirilmelidir.?

                               ÖDEMİŞ KAMPI SÜRÜYOR

Erdekspor´un, Ödemiş Gölcük Yaylası´ndaki ikinci etap hazırlık kampının sürdüğünü, takımın bu hafta içinde Erdek´e dönerek çalışmalarını sürdüreceğini belirten Oruç, şöyle konuştu:

?Ödemiş´teki kampımız, Sportif Direktörümüz Can Cangök´ün gözetiminde sürüyor. Takımımız, çalışmalarına antrenörümüz Süleyman Pöge ve yardımcısı Erol Yaver´in yönetiminde devam ediyor. Büyük bir olasılıkla 20 Eylül 2015 Pazar günü evimizde oynayacağımız Burhaniye Belediyespor maçında sahada en iyi on birimizle mücadele edeceğiz.?     Önder BALIKÇI



Anahtar Kelimeler: Fikstürü değerlendirdi
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false