FİLEDE DERBİ HEYECANI

FİLEDE DERBİ HEYECANI

Altınoluk Belediyespor ile karşılaşacak olan Balıkesir Belediyespor zorlu maçın hazırlıklarını sürdürüyor.





Aroma Bayanlar 2.Liginde mücadele eden Balıkesir Belediyespor Bayan Voleybol takımı geçtiğimiz hafta deplasmanda karşılaştığı Koç.İ.Ö.O.'yu 3-0 gibi net bir skorla mağlup ederek ligdeki ilk galibiyetini elde etmiş ve moral kazanmıştı.

4.hafta karşılaşmasında Pazar günü saat 15.30 ‘da Kurtdereli Spor Salonunda Altınoluk Belediyespor ile karşılaşacak olan Balıkesir Belediyespor bu zorlu maçın hazırlıklarını sürdürüyor.

İki Balıkesir takımını karşı karşıya getirecek olan mücadele derbi niteliği taşıdığı için mücadelenin önemi bir kat daha artıyor.


Balıkesir Belediyepspor'un Antrenörü Uğur Baysal Altınoluk maçının öncesinde yaptığı açıklamada zorlu geçmesini beklenilen Altınoluk maçından galibiyetle ayrılmak istediklerini belirtirken çıkışlarını sürdürmek istediklerini söyledi. Baysal Koç karşısında oynadığımız oyunu Altınoluk karşısında tekrarlamak istiyoruz. Hafta boyunca yaptığımız antrenmanlarla bu maçın hazırlıklarını tamamladık. Derbi özelliği taşıyan Altınoluk Belediye maçını kazanmak bizim için çok önemli. Taraftarımızın da desteğiyle Pazar günü salondan zaferle ayrılacağımıza inanıyorum” şeklinde konuştu.  






Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 21.6 ° / 7.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 11.2 ° / 9.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 17.1 ° / 8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı