Filenin yıldızları

Filenin yıldızları

HABER -Ahmet PESEN     Üç yılda büyük başarılara imza atan Bandırma Beşiktaşlılar Gençlik ve Spor Okulu adını duyurmaya devam ediyor.
Bandırma Beşiktaşlılar Derneği 2009 yılında Voleybol Okulu olarak oluştu. Bir yıl sonunda çocukların seviyesinin yükseldiğini görünce dernek kulüpleşme yoluna gitti.
Ve Bandırma Beşiktaşlılar Gençlik ve Spor Bayan Voleybol takımı bu düşünceler içersinde, Küçük Bayanlar, Yıldız Bayanlar,ve Genç Bayanlar kategorilerinde mahalli lig`de servis atmaya başladı.
Küçük Bayanlarda ilk yıl İl Şampiyonu Yıldız ve Gençlerde Balıkesir ikincisi olarak ismini voleybol ağlarına yazdıran yavru kartallar, 20-2011 sezonunda da üç kategoride Balıkesir ikincisi olarak başarılarına bir yenisini daha katkılar.
Amaçlarının, Bandırma` daki kız çocuklarına iyi bir ortamda spor yaptırmak olduğuna işaret eden BAŞKANLIĞINI Kaan Bor`un yaptığı siyah beyazlı kulübün antrenörleri Bahadır Altop ve Tuncay Demircan şunları söylediler:

" Kendilerinde yetenek gördüğümüz kızlarımızı bu aile yuvasında birleştirdik. Disiplinli bir çalışma dönemiyle bugünlere geldik. Voleybolda ilerleyen oyuncularımıza büyük takımlardan teklifler gelmeye başladı. Ama aileler bizlerle birlikte çalışmalarını istedi. Voleybol okulumuzda 60 öğrencimiz var. Ayrıca 20 sporcumuzda lisanslı.En büyük gururumuz Seda Uzun, bu kızımız Milli takım alt yapısında istikbal vaat ediyor."



Anahtar Kelimeler: 0
  • Pazar 17.1 ° / 8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 19.5 ° / 5.3 ° Güneşli
  • Salı 24.2 ° / 6.1 ° Güneşli