Film gibi @şk

Film gibi @şk

Bandırmalı gençlerin Bursa daki arkadaşlıkları,Livatya Aras Garden bahçe`de nikah ile noktalandı





Bandırma`nın yetirtirdiği pırıl pırıl iki genç, yaşam savaşında girdikleri mücadelenin Bandırma`da lise yıllarında başlayan arkadaşlık kısa zamanda aşk`a dönüştü, ailelerin devreye girmesi ile söz,nişan derken Bandırma livatya Aras gazino işletmeleri Garden bahçade yapılan görkemli düğün töreni ile noktalandı.

Aslen Kızıksa eşrafından Basri Çam`ın güzel kızı Burcu tahsil yaşamı sonrası atandığı Bursa tıp fakültesi hastanesinde hemşire olarak görev yaparken, Etimaden Hidrojen peroksit sakinlerinden Mustafa Güney`in Bursa Nestle-Erikli işletmelerinde Makine mühendisi olarak görev yapan yakışıklı oğlu Okan Güney ile tanıştı.

Bandırmalı iki gencin iş yaşamında yolları kesiştiği Bursa`da geleceğe dair hesaplar çabuk yapıldı ve aileler bu birlikteliğe onay verdi.

Sözle başlayan aşk dolu günler, Nişan ve nikah ile noktalanırken bugün Livatya aras gazino işletmeleri Garden bahçade yapalacak düğün öncesi Pro Ajasn`a bağlı Pro foto görsel hizmetler tarafından Erdek`in müstesna noktalarında plan çekimi yapıldı.

Evliliklerini profosyonel albüm ve film çekimi ile ölümsüzleştirmek isteyen Burcu ile Okan yorucu bir çekim sonucu kendilerini izleyen vatandaşlardan tebrik ve kutlama alırken,  Akşam Livatya`da hazırlanan görkemli Aras Garden bahçe`de dillere destan bir törenle mutluluk denizine yelken açtılar.






Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 21.6 ° / 7.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 11.2 ° / 9.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 17.1 ° / 8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı