Fomtoys ile Okul Öncesi Eğitim Araçlarında Kaliteli ve Güvenli Alışveriş

Fomtoys ile Okul Öncesi Eğitim Araçlarında Kaliteli ve Güvenli Alışveriş

Fomtoys markası olarak bizler, okul öncesi eğitimin ne kadar değerli olduğunu bilmekte ve bu doğrultuda okul öncesi eğitim veren kurumların ihtiyaç duydukları malzemelerin çok büyük bir kısmını kendi üretim noktalarımızda üreterek uygun fiyatlardan satışı

Fomtoys markası olarak bizler, okul öncesi eğitimin ne kadar değerli olduğunu bilmekte ve bu doğrultuda okul öncesi eğitim veren kurumların ihtiyaç duydukları malzemelerin çok büyük bir kısmını kendi üretim noktalarımızda üreterek uygun fiyatlardan satışını gerçekleştirmekteyiz.

Okul öncesi eğitimin en önemli kurumu olan anaokullar içerisinde birçok farklı malzemeye ihtiyaç duyulurken bizler, Dönmez Grup olarak bu malzemelerin büyük bir kısmını İstanbul Beylikdüzü´nde yer alan merkezimizde üretiyor ve satıyoruz. Anaokulu denildiğinde akla ilk gelen malzemeler olan halılar, dolaplar, masalar, sandalyeler ve portmantolar Fomtoys imzası ile birlikte en kaliteli malzemeler kullanılarak üretiliyor. Bunun ardından da en iyi fiyatlardan okul öncesi eğitim veren kurumlara satış işlemi gerçekleşiyor.

Dönmez Grup olarak kuruluş yılımız olan 1993 senesinden günümüze kadar ayrıcalıklı bir hizmet vermeyi amaçlarken 2010 senesinden itibaren verdiğimiz okul öncesi eğitim malzemelerinde istediğimiz düzeye yaklaşıyoruz. Her zaman firmamız, ülkemizin en büyük okul öncesi eğitim araçları üreticisi olmayı amaçlarken bu yolda çok büyük adımlar atmaya devam ediyor. Sürekli olarak yenilikçi tasarımları ürün yelpazemize katarken bunun yanında uzun yıllardır tercih edilen ve çok faydalı olan ürünleri de ihmal etmeden üretmeye devam ediyoruz. Müşterilerimiz, yılın istedikleri döneminde bizlerle iletişime geçerek siparişlerini verebilirken en kısa sürede talep ettikleri ürünleri teslim alabilmektedir. Bu sayede okul öncesi eğitim kurumlarının kuruluş ya da yenileme aşamaları olabildiğince kısa süre içerisinde tamamlanır.

Firmamız, Fomtoys ismiyle birlikte okul öncesi araçlarını üretirken eğlenceyi de göz ardı etmeden top havuzu, trambolin, çocuk parkı gibi ürünlerin de üretimlerini yapmaktadır. Bu ürünler arasından herhangi birisine ihtiyaç duyan kurumlar, bizler ile iletişime geçtikten sonra ihtiyaçlarını net bir biçimde dile getirerek bizlerden ürün talebinde bulunabilmektedir. Firmamız, üretim merkezlerinde bu malzemeleri kendisi ürettiği için özel durumlara karşı da hazırlıklıdır. Bu aşamada isteklerin en iyi biçimde karşılanması için firmamız aralıksız olarak çalışırken anaokuluna uygun bir biçimde malzemeler hazır hale getirilmektedir. Kuruma özel ürünlerin üretiminde öncü olmayı hedefleyen firmamız her zaman gelen siparişleri en ince ayrıntısına kadar incelerken sonrasında bu doğrultuda hizmetlerini olabilecek en iyi biçimde tamamlamaktadır.

Talep edilen ürün eğer standart üretim ise İstanbul´da yer alan üretim noktamızdan tüm Türkiye´ye olabilecek en kısa sürede ürünler teslim edilecektir. Bunun yanında özel ürünler en kısa sürede üretilirken teslimat işlemleri de yapılabilir. Ürünlerimizi satarken üretici sıfatıyla birlikte firmalar ile görüşen Fomtoys ailesi, farklı bir aracı firma olmadığından çok uygun fiyatlar sunabilmektedir. Bu fiyatları değerlendirmek için kurumlar internet sitemizden bizlere ulaşıp sipariş verebildiği gibi direkt olarak satış ofisimize gelerek de bizlerle iletişim kurabilirler. Tüm iletişim bilgilerimiz internet sitemizde mevcuttur.

Firmamıza 7/24 http://www.fomtoys.com.tr/ adresinden ulaşabilirsiniz.



  • Çarşamba 26.4 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli