“Formalar Bizden, Spor Yapmak Sizden“

“Formalar Bizden, Spor Yapmak Sizden“

29 devlet okuluna, Barış Manço Kültür Merkezi’nde düzenlenen programla forma, şort ve tozluk dağıtımı gerçekleştirdi.

 Bandırma Belediyesi “Formalar Bizden, Spor Yapmak Sizden“ sloganı ile 29 devlet okuluna, Barış Manço Kültür Merkezi’nde düzenlenen programla forma, şort ve tozluk dağıtımı gerçekleştirdi.

Törende bir konuşma yapan Bandırma Belediye Başkanı Tolga Tosun, Balıkesir Valiliği, Büyükşehir ve ilçe belediyeleri, Kamu Kurum Kuruluşlarının da içinde olduğu Balıkesir genelinde birliği, beraberliği kaynaşmayı, müsabakayı kazanmayı, kaybetmeyi hep beraber tadacağımız güzel bir organizasyon. 29 devlet okulumuz da bu organizasyonun içinde, bizde yerel yönetim olarak bu okullarımızın yanında birlikte olalım istediklerini söyledi. Tosun şunları kaydetti: “Birlikte olmaya çalışıyoruz. Belediye hepimizin belediyesi, öğretmenlerimizin, kardeşlerimizin belediyesi Bizde belediyeyi yöneten kişi olarak en adaletli, eşit şekilde sizlere hizmeti getirmeye çalışıyoruz. Diyerek Balıkesir’de bu ilk uygulama ve Bandırma da yapılıyor. Bandırma aynı zamanda tarihin kenti. Kültürün kenti tabi hemse aynı zamanda sporun kenti Gençlerin kenti Bugün baktığınız zaman 21 bin e yakın üniversite öğrencisi olan, yüzde 25 oranında genç nüfusu olan bir kent. Bizde gençlerimizin daha iyi şartlarda, daha güzel şartlarda, daha yeşil bir Bandırma’da yaşaması için uğraşıyoruz” dedi.

Konuşmanın ardından başkan Tosun ve protokol üyeleri 29 devlet okuluna 20 şer adet forma, şort ve tozluktan oluşan spor malzemelerini dağıttı. Ahmet PESEN

 



Anahtar Kelimeler: “Formalar Bizden Yapmak Sizden“
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı