Fotoğraf tutkunları sertifikalarını aldı.

Fotoğraf tutkunları sertifikalarını aldı.

Profoto Akademi´nin düzenlediği eğitim semineri sona erdi.

Profoto Bandırma´nın eğitim semineri projesi,  Profoto Akademi´de temel fotoğraf eğitimi sertifika dağıtımı ile sona erdi.

/resimler/2016-10/27/2105296395438.jpg

Gökhan Kasapoğlu ve Fulya Poyraz eğitmenliğinde yapılan seminerlerde fotoğraf meraklılarına temel fotoğraf eğitimi verildi. Dört hafta süren seminer çerçevesinde iç ve dış mekan fotoğraf çekimi uygulamaları da yapıldı. Profoto Akademinin temel fotoğraf eğitim seminerine katılan fotoğraf severler gezi boyunca gözlem yaparak, uygulayarak ve fotoğrafı daha çok severek güzel zaman geçirdiler. Suuçtu Şelalesi´nde düzenlenen uygulama gezisinde ışığı ve fotoğraf makinasını kullanmayı öğrenmeyi pekiştirdiler, fotoğraf meraklıları bu seminerlere katılmaktan dolayı mutluluk duyduklarını belirttiler.

Profoto Akademi de eğitim veren Gökhan Kasapoğlu;

"Seminere katılan ilk kursiyerlerle yaptığımız bu gezide öğrenmenin yanında oluşturduğumuz samimi ortamda hem gezdik hem eğlendik. Fotoğrafa değer veren bütün Bandırma halkını bir araya getirip seminer ve uygulama gezilerimize devam etme kararı aldık" diyerek sözlerini bitirdi.

Seminer sonunda katılımcılara sertifika dağıtan eğitmenlere fotoğrafa gönül veren Selçuk Özgüleryüz de sohbeti ile eşlik etti.

Eğitim veren fotoğrafçı Fulya Poyraz, "Önümüzdeki 8 Kasım tarihinde başlayacak ikinci dönem seminerimiz için ön kayıt almaya devam ediyoruz,

Seminerlerin, katılanlara çok verimli ve faydalı olacağına inanıyorum. Fotoğraf adına üretken olmak bizlere büyük bir güç veriyor"  diyerek fotoğraf meraklılarını seminerlere katılmaya davet etti.

/resimler/2016-10/27/2106262021603.jpg



  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı