Fotoğraflık yol !...

Fotoğraflık yol !...

Ömerköy yolu sadece Ceza evine kadar, sorası mı ? Allah kerim !...

AKP`nin önde gelen isimlerinin önünde durup resim çektirdikleri yol aslında çile yolu imiş.

Konuya duyarlılık göstererek gazetemizi arayan sayısız telefon İlBank tarafından yapımı üstlenen yolun aslında Köy kent olacak, Ömerköy ve Erikli`nin yolu değil sadece 300 mt. lik ceza evinin yolu olduğu görüldü.

İller Bankası İlbank katlıları ile ihale edilip 13 Eylül`e kadar tamamlanması gereken 600 mt sıcak asfalt, 1500 mt 1.kat asfalt olmak üzere toplam 2100 mt lik Ömerköy yolu 2014 oylamasına kaldı.

İlbank Müteahhidi şartname gereği yolu 13 Eylül`de tamamladı ancak sanat yapılarından yoksun sadece 300 mt. ceza evine kadar olan bölümü!...

Yüklenici firmanın 13 Eylül`de tamamladığı 300 mt ceza evi ana karayolu arasındaki sıcak asfalt`ın tamamlanması ardından araç ve iş makinalarını toplayıp gitmesi Ömerköy ve Erikli köylerinin isyan etmesine neden oldu.

Erikli- Ömerköy yolunun yarım bırakılarak toz toprak içinde tamamlanmadan bırakılıp gitmesi karşısında iktidar partisinin isminin başında yer alan ``ADALET`` kelimesinin kaldırılmasını isteyen Erikli ve Ömerköylüler, Uygulamanın Adalet Bakanlığı, ceza ve tutuk evine kadar tamamlanması, projenin geri kalan bölümünün tamamlanmak bir yana, yazın yoz, kışın çamur deryasına terk edilerek bırakıldığı ifade edilerek, İş makinalarının önünde  resim çektiren partililkerin 300 mt sonraki bölümde de birlikte resim çekinmek istedikleri kaydedildi.






Ahmet çıtal
15.09.2013 07:53:46
Attımı malgalda kül bırakmayan öztaylan meğerse tırt dediği keçi olsa dağtaş geçi olurdu misali karavanacının teki olduğu gün gün ortaya çıkıyor sözüm ona bekil edinciğede vali atıyacakmış hahahahaha

  • Çarşamba 26.4 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli