Fuhuş çetesi çökertildi

Fuhuş çetesi çökertildi

Bandırma’da Fuhuş yaptırmaya aracılık eden 4 kişi tutuklandı

Bandırma’da geniş çaplı fuhuş operasyonu yapıldı.

İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekiplerinin uzun süreli gerçekleştirdiği araştırmalar sonucunda, ilçede fuhuş amaçlı bir yapılanma olduğu belirlenerek, yapılan teknik çalışmalar ile M.C.(35), N.U.(32), M.A.(51) ve S.K.(62) isimli kişiler takibe alındılar. Bu kişilerin, “Konyalı E… ve Bandırmalı N….”gibi kod isimleri kullanarak, çevre il ve ilçelerden, fuhuş amaçlı müşteri bularak, çok sayıda mağdur kadını fuhşa teşvik edip, aracılık yaptıkları ve yer sağladıkları tespit edildi.

Eş zamanlı olarak yedi eve yapılan operasyonda, dört kişinin ev ve birleşme yerlerinde yapılan aramalarda, çok sayıda elektronik materyal ve fuhuştan elde edildiği tahmin edilen 15 bin lira paraya el konuldu.

Soruşturma kapsamında, fuhşa karışıp, bu operasyonlarda “damat” olarak nitelendirilen 50 kişi ve fuhuş yaptırılıp, “gelin” olarak nitelenen 16 kadın belirlendi.

İfadeleri alınan kişiler, ifadeleri alındıktan sonra klasörler dolusu dosya ile adli makamlara teslim edildiler.

Fuhşa aracılık ve yer teslimi suçlamasıyla mahkemeye çıkarılıp, Balıkesirli, Konyalı  ve Bursalı oldukları saptanan M.C., N.U., M.A. ve S.K. tutuklanarak cezaevine gönderildiler.  ÖNDER BALIKÇI



Anahtar Kelimeler: Fuhuş çetesi çökertildi
  • Perşembe 23.1 ° / 11.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu