Futbol kariyerlerine rota çizdiler

Futbol kariyerlerine rota çizdiler

Bandırma Galatasaray Futbol Okulu, İstanbul'da Galatasaray tesislerini gezdi.

Bandırma Galatasaray Futbol okulu hedef büyüttü. 2023 yılında yapılan görkemli açılış ile sarı-kırmızılı renklere gönül verenlerin Bandırmadaki yeni adresi olan "Bandırma Futbol Okulu" çalışmalarını sadece yeşil sahalardaki programı ile sınırlı tutmayarak, bünyesindeki küçük öğrencilerine yarınlarının hedefini gösterdi.

Bandırma Galatasaray futbol okulu öğrencileri aileleri ile birlikte gerçekleştirdikleri İstanbul gezisinde Galatasaray NEF stadyumu tesislerini gezerek  Sarı-Kırmızılı Aslan olmanın gururunu yaşadı.

Hakan Yücel başkanlığındaki Galatasaray futbol okulu öğrencileri Sarı Kırmızılı Aslan yuvası NEF Stadyumunda önce mazisi başarılarla dolu camianın 1905 ten günümüze yansıyan başarılarıyla dolu müzeyi ziyaret ettiler.

Rehber tarafından bir bir anlatılan müze içeriğinden sonra Galatasaray'ın kuruluşundan itibaren günümüze  uzanan aşamalardaki film izlendi.

Küçük aslanlar daha sonra Avrupa Fatihi Galatasaray'ın soyunma odalarına indi, Burada Galatasaraylı oyuncuları ve rakiplerinin sahaya nasıl çıktıklarını dinlediler.

NEF Stadyumuna giren küçük aslanlar stadın havasını teneffüs ederek, yedek kulübelerinde oturdular. Ardından NEF stadyumu şeref tribününe çıkan küçük aslanlar buradaki protokol koltuklarında hatıra fotoğrafı çektirdiler.

Vadi İstanbul NEF Stadyumu Store'ye geçen küçük aslanlar rüyalarını süsleyen renklerin bir birinden güzel, forma, eşofman ve hediyelik eşya reyonlarında adeta kayboldular.

Bandırma Galatasaray futbol okulu aslanlarının günün ikinci yarısındaki durağı ise Asya yakasındaki dünyaca ünlü alışveriş merkezi “Emaar” oldu. Muazzam alışveriş merkezini ziyaret eden küçük aslanlar aynı zamanda burada bulunan dev akvaryumları ve bu akvaryumda bulunan deniz canlılarını yakından izleme fırsatı buldular.

Gün dönüşümü akşam saat 22.oo gibi Bandırma'da olan Galatasaray futbol okulu kafilesi, anılarına unutulmaz bir İstanbul safarisi eklemiş oldu. 



Anahtar Kelimeler: Futbol kariyerlerine çizdiler
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı