Futbol yıldızları kupalarına kavuştu

Futbol yıldızları kupalarına kavuştu

Yaman Egeli İlkokulunda düzenlenen törenle, Futbol turnuvasında dereceye giren takımlara ödülleri dağıtıldı.






Bandırma Yaman Egeli İlkokulunda düzenlenen törenle, Futbol turnuvasında dereceye giren takımlara ödülleri dağıtıldı.

Bandırma`nın önemli eğitim kurumlarından Yaman Egeli ilkokulu geleneksel okul şampiyonasında dereceye giren takımların kupaları törenle teslim edildi.

Yaman Egeli ilkokulunda düzenlenen törende konuşan okul müdür yardımcısı Hikmet Yılmaz 2012-2013 eğitim öğretim sürecinde gerçekeltirdikleri sosyal ve kültürel etkinliklerin Futbol turnuvası ile taçlandırıldığını özellikle başarılı bir organizasyon ve son derece çekişmeli geçen turnuvada büyük katkıları olan takım koçu öğretmenler Metin Kurt, İlhan DEvir, Dilek Ayan, ve Emine Dinçer`e teşekkür etti.

Yaman Egelideki kupa töreninde daha sonra kürsiye davet edilen başarılı ilk 3 ve Şampiyon takıma takdir belgeleri ve kupaları takım koçları tarafından verildi.

Geleceğin Yıldız yolculuğunda ilk sınavı başarı ile geçen Yaman Egeli Futbol takımları, kendi içinde düzenlenen turnuva ile sportif mücadelede yeteneklerin öne çıkmasını sağlarken Turnuvada en çok gol atan Gol Kralı 3.B öğrencisi Burak Yılmaz`a  gol krallığı armağanı olarak meşin top armağan edildi.





hAYRAN
31.05.2013 11:48:12
heLAL OLSUN BURAK YILMAZ BAŞARILARIN DEVAMINI DILERIZ :d

Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 21.6 ° / 7.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 11.2 ° / 9.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 17.1 ° / 8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı