Futbolculara Kızan Bandırmaspor Taraftarları Play-Off Maçlarına Gitmeyecek

Futbolculara Kızan Bandırmaspor Taraftarları Play-Off Maçlarına Gitmeyecek

[caption id="attachment_1013" align="alignleft" width="300" caption="futbolculara-kizan-bandirmaspor-taraftarlari-play-off-maclarina-gitmeyecek"][/caption] Haber/Beyazgazete         Futbolculara Kızan Bandırmaspor Taraftarları Play-Off Maçlarına Gitmeyecek    

TFF 2. Lig Beyaz Grup`ta mücadele eden Bandırmaspor, çarşamba günü evinde ağırladığı Göztepe`ye 2-0 mağlup olunca iki taraftar derneği takımlarını play-off maçlarında yanlız bırakma kararı aldı.

TFF 2. Lig Beyaz Grup`ta mücadele eden Bandırmaspor, çarşamba günü evinde ağırladığı Göztepe`ye 2-0 mağlup olunca iki taraftar derneği takımlarını play-off maçlarında yanlız bırakma kararı aldı. Taraftarlar Derneği ve Kronikler yaptıkları ortak basın toplantısında Bandırmapsor`un 15-22 Mayıs 2011 tarihleri arasında Antalya`da yapılacağı play-off maçlarına gitmeyeceklerini açıkladı. Taraftarlar olarak 1965 yılından bu yana gerek iç sahada gerekse deplasmanda takımlarını desteklediklerini açıklayan Bandırmaspor Taraftarlar Derneği Basın Sözcüsü Alper Tınmaz, ligin son haftasında iç sahada Göztepe`ye 2-0 yenilmelerine rağmen takımlarını alkışlayarak, play-off maçları öncesinde tribünlere çağırarak moral verdiklerini söyledi. Futbolcuların, taraftarın bu davranışını görmezden gelip soyunma odasına gitmeyi tercih ettiğini belirten Tınmaz, "Taraftar grupları olarak bu gelişmelerden sonra sahayı terk etmeyerek takımızı tribünlere çağrımaya devam ettik. Maç bitiminden bir saat sonra Bandırmasporlu futbolcuların bazıları tribünlere geldi. 46 yıldan beri iç saha ve deplasmanda desteklediğimiz takımımızın 15 -22 Mayıs 2001 tarihte Antalya`da yapılacak ply-off maçları öncesinde heyacanını kaybettiğini görmekteyiz. Bunun için taraftar grupları olarak play-off maçlarına gitmeme kararı aldık." dedi.

 



Anahtar Kelimeler: 0
  • Pazar 23.2 ° / 11 ° false
  • Pazartesi 24.8 ° / 11.7 ° Güneşli
  • Salı 25.3 ° / 9.8 ° Güneşli