G. Halit'te kanlı hesaplaşma

G. Halit

Bandırma, Dere Mahallesi, General Halit caddesinde meydana gelen silahlı saldırıda bir kişi ayağından yaralandı.

Bandırma, Dere Mahallesi, General Halit Caddesinde meydana gelen silahlı saldırı olayında Ziya Melikoğlu (51) silahla 2 el ateş edilerek ayak bileği bölümünden yaralandı.

Olay bugün saat 12.00 sularında meydana geldi. General Halit caddesi 28 numaralı işyeri önündeki yaya kaldırımında beraberindeki iki arkadaşı ile çay içen Ziya Melikoğlu, yanlarına yaklaşan 2 gençten birisi tarafından silahla ateş edilerek ayağından yaralandı.

Olayın ardından çevre sakinlerinin ihbarı ile olay yerine intikal eden 112 ekipleri, olay yerinde gerçekleştirdikleri ilk müdahalenin ardından sol ayak bileğine 2 kurşun isabet eden Ziya Melikoğlu'nu Bandırma Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk ederek gerekli tıbbi müdahalenin yapılmasını sağladılar.

Olayı gerçekleştiren 2 genç yakalandı.

Bugün General Halit Caddesi numara 28 önünde saat 12.00 gerçekleşen silahlı saldırı sonucu olay yerinden koşarak kaçan 2 zanlı polisin takibi sonucu yakalandı. Sanık 2 gencin polisteki sorgulaması sürerken, olayda yaralanan Ziya Melikoğlu'nun olay yerine çok yakın olan Şehit Deniz Teğmen Erdem Öztürk sokak üzerinde tütün mamulleri işletmesi bulunduğu öğrenildi.

Ziya Melikoğlu, uzun yıllar yeraltı dünyasının önde gelen isimlerinden Kürşat Yılmaz'ın yanında bulunduğu, aldığı bir ceza dolayısı ile de 2004 yılında girdiği ceza evinden Covit-19 uygulaması olan adli kontrol şartı ile salıverildiği öğrenildi.



Anahtar Kelimeler: . Halit' kanlı hesaplaşma
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı