Galatasaray Bandırma Taraftarları Derneği´nden jest

Galatasaray Bandırma Taraftarları Derneği´nden jest

Bandırmaspor teknik heyeti onuruna yemek verdiler

Hakan Yücel´in başkanlığındaki Galatasaray Bandırma Taraftarları Derneği yönetim kurulu, Bandırmaspor Teknik Sorumlusu Feyyaz Uçar ve teknik ekibe bir yemek verdi. Yemeğe Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza da katıldı.

Yemekte, önce Feyyaz Uçar ile hâlen Bandırmaspor´da kaleci antrenörü olarak görev yapan Galatasaray´ın eski kalecilerinden Hayrettin Demirbaş ile ilgili kısa video görüntüleri izletildi.

Ardından,  bordo-beyazlı takımın teknik sorumlusu Feyyaz Uçar´a, gecenin anısına, derneğin yönetim kurulu üyesi Adnan Erdan tarafından, ?Bandırma Vapuru? maketi armağan edildi. Uçar, armağanını aldıktan sonra gözleri yaşararak yaptığı konuşmada, ?Bugüne dek aldığım en güzel armağan. Ülkemizin kaderini değiştiren başlangıç olan bu gemiyi evimin en güzel yerine koyacağım? dedi.

1986-1996 yılları arasında Galatasaray kalesini koruyan Bandırmaspor´un kaleci antrenörü Hayrettin Demirbaş´a, ?Bandırma Vapuru? maketini veren Bandırma Belediye Başkanı ve Bandırmaspor Kulübü´nün onursal başkanı Dursun Mirza, TFF 1. Ligi´nde yer alan Bandırmaspor´un bu yılki hedefinin ilk altı takım arasında yer almak, daha sonraki dönemde ise Süper Lig´e yükselmek olduğuna işaret eden Mirza, ?Bandırmaspor´a desteğimiz bundan sonra da sürecek. Siz teknik ekipten tek beklentimiz, saygı uyandıran, maçların sonuna dek mücadele eden bir takım yaratmanızdır? diye konuştu.

Yemekte, Bandırmaspor´un teknik ekibinde bulunan Serkan Afacan ve Süleyman Bayram´a da ?Bandırma Vapuru? maketleri verildi.

Yemek, içten bir sohbet içinde geçti.  Önder BALIKÇI

/resimler/2016-11/16/0125292209269.jpg



  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı