Galatasaray futbol okulu denetimden tam not aldı

Galatasaray futbol okulu denetimden tam not aldı

Çalışmalarını aralıksız sürdüren Bandırma Galatasaray Futbol Okulu, idari ve teknik denetimden tam not aldı.

Yaklaşık bir yıla yakın zaman Bandırma'daki çalışmalarını aralıksız sürdüren Galatasaray futbol okulu, bugün Florya'dan gelen idari ve teknik denetim elemanları Ali Göztürk ve Ege Gürsoy tarafından denetime tabi tutuldu.

Hakan Yücel'in idaresindeki Bandırma Galatasaray futbol okulu, kuruluşundan günümüze bir yılını doldurmaya ramak kala gerçekleştirilen İdari ve  Yeterlilik denetiminden tam not alması gelecek adına güven verdi.

Hakan Yücel, Galatasaray Florya spor okulları merkezi tarafından gerçekleştirilen denetimlerin kurumsal yapı anlamında büyük önem arzettiğini, Galatasaray arması altında varlığını sürdüren futbol okullarının sarı kırmızılı ekibin geleceği anlamında köklü bir yatırım olduğunu söyledi.

Bu anlamda futbol okullarının sarı-kırmızılı camianın gelecek anlamında teminatı olmak adına verilen çabanın umut verici olduğunu, yakın gelecekte bu okullardan yetişen oyuncuların Galatasaray forması ile A takım kadrosunda yer alacak olmasının en büyük arzuları olduğunu ifade etti.

Galatasaray futbol okulları idari ve teknik denetim uzmanları Ali Göztürk ve Ege Gürsoy ise Bandırma da gerçekleştirdikleri denetimlerin son derece olumlu geçtiğini, bu tempo ile Bandırma Galatasaray futbol okulunun örnek gösterilecek bir performansa sahip olduğunu kaydettiler.

Bandırma Galatasaray Futbol okulu teknik koordinatörü Elvan Öztürk'te teknik ve teorik çalışmaların son derece başarılı geçtiği okulda kısa zamanda önemli erişe bilirliklere ulaştıklarını 2024-2025 sezonunda ise U-10, U-11 ve U-12 gibi alt liglerde yarışmacı takım hedefleri bulunduğunu söyledi.



Anahtar Kelimeler: Galatasaray futbol okulu denetimden
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı