Galatasaray Medical Park İzzet Türkyılmaz`a talip oldu

Galatasaray Medical Park İzzet Türkyılmaz`a talip oldu

Orhun Ene: Takım ve İzzet için hayırlı olacağını düşünsem neden olmasın''






Orhun Ene: Takım ve İzzet için hayırlı olacağını düşünsem neden olmasın''

Bugünün transfer gündemi İzzet Türkyılmaz&Galatasaray Medical Park oldu. Konuyla ilgili iddialıhaber.com'a açıklamalarda bulunan Banvit'in baş antrenörü Orhun Ene transfere yeşil ışık yaktı.

İzzet'in önemli bir parça olduğunu ancak gitmesi takım ve İzzet adına hayırlı olacaksa transfere evet diyeceğini belirten genç koç İzzet takımımızın en önemli oyuncuları arasında. Yıllardır kendisine yaptığımız yatırımların karşılığını almaya başladık. Antrenör olarak kalmasını ve daha çok süre bulacağına inandığım Banvit'te kendini gelişimini tamamlamasını isterim ama gelişmeler ne gösterir bilemeyiz. Galatasaray'ın kulüp ile bir teması olmuş. Eğer yönetimimiz bana bu transferden çok önemli maddi kazanımlar elde edeceğimizi söyler, ben de takımım ve İzzet için hayırlı olacağını düşünürsem neden olmasın. Dediğim gibi önce kulüpler anlaşır sonra ben söyleyeceğimi söylerim. Tekrar ediyorum İzzet gibi önemli bir oyuncumu kaybetmek istemem çünkü takıma ciddi katkısı olacaktır.” şeklinde konuştu.

İzzet'in takımdan ayrılması durumunda transfer yapılıp yapılmayacağı sorusuna ise Elimizde Dusan gibi Tufan gibi genç oyuncular mevcut. Bu zamanda Türk oyuncu bulmak zor olur. Bu kadro ile yola devam edeceğiz.” ifadelerini kullanarak sözlerini tamamladı.









Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı