Galatasaraylılar RİVA ´da toplandı

Galatasaraylılar RİVA ´da toplandı

Sarı-Kırmızılı camianın gündeminde Şampiyonluk kutlaması var.

Bandırma Galatasaraylı taraftarlar derneği Hakan Yücel başkanlığında aylık olagan Haziran toplantısını Erdek- Düzler Riva restaurant´ta gerçekleştirdi.

Haziran ayı olagan yönetim kurulu toplantısı için eşleri ile birlikte Erdek-Düzler Riva restaurant beach´ta bir araya gelen Bandırma Galatasaraylı taraftarlar derneği yönetimi Şampiyonluk kutlama balosu programı yaptı.

Türkiye Galatasaraylı taraftarlar dernekleri Federasyonu Genel başkan yardımcısı Adnan Erdan´ın da hazır bulunduğu toplantıda konuşan Başkan Hakan Gürhan, 2018-2019 sezonunun başarılarla dolu bir sezon olarak geçmesinden duydukları mutluluğu yaşadıklarını, Bandırma Galatasaraylı taraftarlar derneği olarak´ta Kulüp bazında önemli isimlerin katılacağı Şampiyonluk gecesi kutlama balosu hazırlığı içinde olduklarını söyledi.

/resimler/2019-6/21/1101555725132.jpg

Galatasaraylı taraftarlar dernekleri federasyonu başkan yardımcısı Adnan Erdan ise "Süper ligde 4 yıldızı takıp, 5 yıldıza en yakın takım olan Galatasaray bizde Galatasaraylı olarak o camiaya inanmış insanlarla birlikte olmaktan mutluyuz. Bu anlamda Bandırma olarak İstanbul´da bulunan SU adayı anmak için Riva-Beach´ta toplanma kararı aldık."dedi.



  • Perşembe 22.6 ° / 10.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli