GALERİCİLER DERNEĞİNE YENİ BAŞKAN

GALERİCİLER DERNEĞİNE YENİ BAŞKAN

Gönen Galericiler Derneği`nin 30 Haziran 2014 Cuma Akşamı Yapılan 2. Olağan Genel Kurulunda Doğan CEYLAN ve Ekibi Seçildi.

Sektörde emin adımlar ile ilerleyen "DOĞAN GALERİ" sahibi Doğan CEYLAN; Bandırma`ya açmış olduğu şube ile birlikte atılımlarına devam etmekte.

 2. el araba alım satım işinde deneyimli ve aynı zamanda güvenilir firma "DOĞAN GALERİ" sahibi Doğan CEYLAN; Genç ve dinamik yapısı yanısıra ikili ilişkileri ile de takdir toplamakta. Sektörde kalıcı olma yolunda emin adımlar atan CEYLAN; "2. el araç alım-satım işinde güvenilir olmak, kaliteli ve temiz araç temin etmek benim premsibimdir."Dedi.

30 Haziran 2014 Cuma akşamı yapılan Gönen Galericiler Derneği 2. Olağan Genel Kurulunda Doğan CEYLAN başkan seçilirken, yardımcılıklarına Gökhan SÖYLEMEZ, Aydın GÜNGÖR, Ethem GÜNGÖRMEZ, İsmail KURT ve Serhat KOCAMAN seçildiler. Genel Kurula katılan Gönen Belediye Başkanı Hüseyin YAKAR;  Yönetime seçilen başta Doğna CEYLAN ve ekibini tebrik etti. Ayrıca; "kısa bir süre içerisinde Gönen İlçesine yakışan ve yeni terminal binasının olduğu yerde yapılacak olan Galericiler Sitesinin yapımına başlayacağız." Dedi.

Başkan Doğan CEYLAN; "Bizleri her zaman destekleyen ve her türlü sorunumuzda bizlere yardımcı olan Belediye Başkanımız Hüseyin YAKAR`a çok teşekkür ederim." Dedi.

 

 



  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı