Garip kuşun yuvasını ?Allah? yaparmış?

Garip kuşun yuvasını ?Allah? yaparmış?

Erdek-Hamamlıda evi yanan vatandaşa Başkan sahip çıktı.

 

Erdek-Hamamlı mahallesinde önceki gün meydana gelen yangın sonrası oturulamaz hale gelen Hacer & Özgür Akay çiftinin soğuk kış gününde sokakta kalmasına gönlü razı olmayan Belediye Başkanı Hüseyin Sarı, yapı işlerine verdiği talimat ile Akay çiftinin evi yeniden yapılmaya başlandı.

Bilindiği üzere bacadan çıkan yangın sonrası oturulamayacak şekilde kül olan Akay çiftini ziyaret eden Başkan Hüseyin Sarı, beklenmeyen afetler karşısında aciz kalan vatandaşları namerde muhtaç bırakmanın ne insanlığa, nede Müslümanlığa sığmayacağını vurgulayarak Belediye yapı işlerine verdiği talimat ile yanan evin en kısa zamanda mahmur hale getirilmesini istedi.

/resimler/2016-10/27/0016571493044.jpg

ESNAF ODALARINDAN ÖRNEK DAVRANIŞ

Hamamlı köyünde çıkan yangın sonrası evleri oturulamaz duruma gelen Akay çiftine bir katkıda Erdek esnaf odalarından geldi.

Erdek Ticaret Odası, Erdek Esnaf Odası, Erdek Esnaf Kredi Kefalet Kooperatifi ve Erdek Ziraat odası son derece ulvi bir davranış ile Akay çiftinin Belediye tarafından onarılan evlerinin tüm ihtiyaçlarının ortak bir katkı ile teminine karar verdiler.

/resimler/2016-10/27/0015425554053.jpg

Kaymakam Şahin´de incelemede bulundu

Erdek-Hamamlıda meydana gelen yangın sonrası Beraberinde İlçe Jandarma Bölük Komutanı ve AK Parti İlçe Başkanı Kemal Kayan ile birlikte mahalleye giden Kaymakam Muhammed ŞAHİN yangın mahallinde incelemede bulundu ve ev sahibi Hacer & Özgür Akay´a geçmiş olsun dileğinde bulunurken, kendilerine katkıda bulunan Erdek Belediyesi ve Esnaf teşkilatlarına teşekkür ederek ?Türk Milleti olarak zor günlerde dayanışma içinde olduğumuzun tipik bir göstergesini yaşıyoruz. Akay ailesinin yaşadığı yangın felaketi sonrası Özümüzde olan yardımseverlik duygusu ile kendilerine sahip çıkarak karda-kışta sokakta kalmamaları için ortaya konan gönül birliği takdire şayan bir olaydır, kendilerini kutluyor, örnek davranışlarından dolayı teşekkür ediyorum.? Dedi.

/resimler/2016-10/27/0017515244103.jpg



  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli