Gazeteciler Cemiyetinden ciddi araştırma

Gazeteciler Cemiyetinden ciddi araştırma

En iyileri belirleyecek kurullar bir araya geldi.

Bandırma Gazeteciler Cemiyeti tarafından bu yıl dördüncüsü düzenlenecek olan ve 7 kategoride 12 ödülün dağıtılacağı ?Bandırma´nın En İyileri? organizasyonunun adaylarını belirleyecek seçici kurullar ilk toplantısını yaptı.

/resimler/2016-12/27/2355354657334.jpg

Bandırma Gazeteciler Cemiyeti tarafından bu yıl dördüncüsü düzenlenecek olan ?Bandırma´nın En İyileri? adaylarını belirleyecek seçici kurullar oluşturuldu. Seçici kurul üyeleri ile ilk toplantı Santral Kültür Merkezi´nde yapıldı. ,2013 yılından beri düzenlenen organizasyonda bu yıl Haber, Haber Fotoğrafı, Kültür, Sanat, Sporcu, Spor Takımı, İşadamı, İş Kadını, Girişimci, Bandırma´nın Markası, Sivil Toplum Örgütü, Çevreci ana başlıkları altında ödüller verilecek. Ayrıca Kuşcenneti konusunda farkındalık yaratmak amacıyla ?Paradeisos Onur Ödülü? sahibini bulacak. 

Toplantıda konuşan Bandırma Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Kaan Bingül, yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi vererek? Bu yıl adayları belirlemek için bir çok farklı sivil toplum kurumunu da etkinliğimize dahil ettik. Zaman ayıran herkese teşekkür ediyorum. Bu yıl farklı bir uygulamayı hayata geçirdik. Adayların kriterlerle belirlenmesi ve bunu belirleyecek olan kişilerinde kendi alanlarında uzman olması? dedi.

Cemiyetin Şubat ayı başında yapayı planladığı ödül gecesinde seçici kurul olarak görev alan isimler ise şöyle.

/resimler/2016-12/27/2357054346589.jpg

Yılın Haberi ? Yılın Haber Fotoğrafı Kategorisi Seçici Kurulu: Erdem ÖZCAN(Doğan Haber Ajansı(DHA) Bandırma Temsilcisi), Ahmet PESEN(Anadolu Ajansı(AA) Bandırma Temsilcisi), Önder BALIKÇI(Türkiye Gazeteciler Cemiyeti Bizim Gazete Köşe Yazarı)  Ozan Ertuğrul(Gazeteciler Cemiyeti 2. Başkanı)

Yılın İşadamı ? Yılın İş Kadını ? Yılın Genç Girişimcisi ? Bandırma´nın Markası Kategorileri Seçici Kurulu : Ertunç İŞBAY(Bandırma Ticaret Borsası Genel Sekreteri, Ali ŞENGÜL(Müstakil Sanayici İşadamları Derneği),  Kadir  Bora KESKİNLER(Bandırma Ticaret Odası Yönetim Kurulu Üyesi), Yalçın CÖMERT(Bandırma Sanayici İşadamları Derneği Başkanı), Hayri EKE (Bandırma Lions Kulübü), İlknur PAZARCIK(Ticaret Odası Kadın Girişimciler Kurulu).

Yılın Eğitimcisi Kategorisi Seçici Kurulu: Kadir TAYLAN (Eğitim İş Bandırma Temsilcisi), Seçkin ÇALIK (Eğitim-Sen),  Arda ERTAN(Türk Eğitim Sen Bandırma Temsilcisi), Önder TURHAN (Eğitim Bir Sen Bandırma Temsilcisi), Prof.Dr.Gökhan ORHAN (17  Eylül Üniversitesi ).

Yılın Kültür ? Sanat İnsanı Seçici Kurulu: Ozan ONUR(Bandırma Belediye Başkan Yardımcısı), Nüvit ERTEN(Mali Müşavir - Bandırma Sinema Kulübü), Seyfettin ERTEKİN(Mimar ? Bandırma Şiir Yolcuları), Salih YALDIZ (Kimya Mühendisi).

Yılın Takımı ? Yılın Sporcusu Kategorileri Seçici Kurulu: Ertunç İŞBAY (ASKF Genel Sekreteri), Oktay ULAŞ(Banvit Basketbol Kulübü İdari Koordinatörü),  Sebahattin AYDIN(Antrenör),  Hüseyin ÇERİ(Antrenör) .

Yılın Çevrecisi Kategorisi Seçici Kurulu: Enver SÖNMEZ(YUVA-DER),

Gültekin MUTLU(Güney Marmara Doğal Kültürel Çevreyi Koruma Derneği  Başkanı ), Ertan TULPAR(Sokak Hayvanları Koruma ve Yaşatma Derneği Başkanı).

/resimler/2016-12/27/2359440287240.jpg



  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı