"Gazeteciler sosyal sorumluluk sahibi"

Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Süleyman Özdemir´in 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla mesajı

Doğru ve tarafsız haber almanın her geçen gün zorlaştığı çağımızda hayati öneme sahip gazetecilik mesleği, ulusal ve yerel ölçekte büyük önem arz etmektedir. Bu anlamda, mesleğini büyük bir özveri ve sosyal sorumluluk bilinci ile yürüten basın çalışanları, her zaman ve her koşulda kamu yararını göz önünde bulundurarak, yansız ve ilkeli habercilik anlayışını benimsemektedir.

Basın mensupları, mesleğini icra ederken birçok zorlukla karşılaşabilmekte, büyük fedakârlıklarda bulunabilmektedir. Bu bağlamda kıymetlerinin farkında olduğumuzun unutulmaması adına mesleğin tüm bu zorluklarına karşın, gazetecilik mesleğini, meslek ahlakı, bilinci ve gayreti içinde yürüten başta Bandırma ve Balıkesir´de çalışan basın mensupları olmak üzere, tüm gazetecilerin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü´nü büyük bir içtenlikle kutluyor; görevlerini yaparken hayatlarını kaybeden basın çalışanlarını da rahmetle anıyorum.

                                      Prof. Dr. Süleyman Özdemir

                                 Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Rektörü



  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli