Gazetecilere kahvaltı verdi.

Gazetecilere kahvaltı verdi.

Belediye Başkanı Dursun Mirza: ?Gazetecilik zor bir meslek?

 

Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza, ?10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü? nedeniyle yerel gazetecilere bir sabah kahvaltısı verdi. Bandırma´daki bir kafede verdiği sabah kahvaltısında medyanın, halkın doğru ve gerçekleri öğrenme hakkı adına bir kamu görevini yerine getirdiğini vurgulayan Mirza, şunları söyledi:

?Eğer, birilerinin, çıkar odaklarının güdümünde değilseniz, gazetecilik zor bir meslek. Her zaman basın özgürlüğünden, gazetecilerin önünün açılmasından yana oldum. Gazetecilik mesleğinde emek vardır. Emek ise en kutsal değerdir. Ancak gazetecilerin, kalemlerini objektif ve tarafsız bir şekilde kullanmaları gerekir. Zaman zaman belediyemiz ile bazı gazeteciler arasında sorunlar yaşanabiliyor. Bu konuda eğer yanlış anlaşıldıysam, sizlerden özür diliyorum. Ancak gazetecilik gibi belediyeciliğin de zor olduğunu unutmayın. Çalışan gazeteciler gününde, mesleklerini yerine getirirken öldürülen tüm gazetecileri rahmetle anıyorum.?

Mirza, daha sonra gazetecilere günün anısına armağanlarını verdi. Kahvaltıya Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Fahri Sert de katıldı.  Önder BALIKÇI

/resimler/2016-1/11/0016339225955.jpg



Anahtar Kelimeler: Gazetecilere kahvaltı verdi
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli