Gaziler´den Cumhuriyet mesajı

Gaziler´den Cumhuriyet mesajı

"Cumhuriyetimizin 96. yılı kutlu olsun"

Bugün, asil Türk milletinin, 96 yıl önce, Ebedi Başkomutan Gazi Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde, ´Ya istiklal ya ölüm!´ parolasıyla başlattığı ´Kurtuluş Savaşı´nın, destansı fedakarlık ve kahramanlıklar sergilenerek, emsali görülmemiş bir zaferle sonuçlandığı ve bu şanlı zafer neticesinde de milletin karakterine en uygun yönetim biçimi olan Cumhuriyet´e ulaştığımız günün yıl dönümüdür.

Asil Türk milletinin kendine olan özgüvenini ve güçlü yarınlara ulaşma iradesini yansıtan Cumhuriyet; uygarlık yolunda ilerlemenin kaynağını teşkil etmiştir. Çatısı altında toplananları, her türlü tehditten koruyan cumhuriyet, ulusal birlik ve beraberliğin en büyük güvencesi ve Aziz Türk milletini, muasır medeniyet seviyesine ulaştıracak adımların en önemlisi olmuştur. Kendisine esaret gömleği biçenlere rağmen milletimizin dünya milletleri arasında hak ettiği saygın yeri alması, gerek iç gerek dış düşmanlarımız için tarihi bir ders olmuştur.

"TÜRKİYE CUMHURİYETİ´NİN VARLlĞI, BİRLİĞİ VE BERABERLİĞİ İÇİN CANINI ORTAYA KOYAN BAŞTA GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK OLMAK ÜZERE TÜM AZİZ ŞEHİTLERİMİZ VE GAZİLERİMİZİ ŞÜKRANLA ANIYOR CUMHURİYET BAYRAMINI KUTLUYORUM.



Anahtar Kelimeler: Gaziler Cumhuriyet mesajı
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı