Gece için geldiler, Taziyede bulundular

Gece için geldiler, Taziyede bulundular

Bandırmaspor´un dört eski oyuncusu kentte özlem giderdi.

 

Bordo beyazlı camianın geçmişte formasını giymiş önemli isimlerden Mustafa Dal, Hayrettin Kılıç, Vural Kaya ile Bekir Yaşar kulüp tarafından programlanan "vefa" gecesine katılmak üzere geldikleri kentte özlem giderdiler.

 Cumartesi günü oynanan Bandırmaspor-Kahramanmaraşspor karşılaşmasında yaşanan vefat olayı ardından 27 Ekim bu akşam yapılması planlanan "vefa" gecesinin başka bir tarihe ertelenmesi üzerine

Mustafa Dal, Hayrettin Kılıç, Vural Kaya ile Bekir Yaşar beraberinde dönemin Bandırmaspor kalecisi Hakkı Alp ile birlikte Başkan Erhan Elmastaş´ın yanı sıra Bandırmaspor camiasına başsağlığı dilediler.

Bir dönemin efsane kramponları Bandırma´da düzenlenen "Vefa" gecesi için erken gelip eş dost ziyareti yapma düşünceleri hafta sonunu Bandırma ve Erdek´te geçirmelerine neden oldu.

Bandırmaspor´da iz bırakan Mustafa Dal, Hayrettin Kılıç, Vural Kaya ile Bekir Yaşar ve Hakkı Alp´ten oluşan efsane isimleri pazar gecesi başka bir efsane isme konuk oldular.

Erdek´li Tayfun Türel, bir araya gelmesi nadir isimler Mustafa Dal, Hayrettin Kılıç, Vural Kaya ile Bekir Yaşar ve Hakkı Alp´i kış sezonunun yeni hit mekanlarından Bir İnci Yalısı Cafe & Bar Restorant´ta ağırladı.

Sporun önde gelen isimleri otantik mekânda Fenerbahçe-Galatasaray maçını izleyip ayrıntılar üzerinde yorum yaptılar.

/resimler/2015-10/27/0937397391672.jpg

 



  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli