Gece aydınlatması yapılacak

Gece aydınlatması yapılacak

Gönen`de okulların açılması ile varoşlar ışıklandırma ile aydınlatılacak.

Gönen, gençlerini korumak için harekete geçildi. Gençleri olumsuz ortamlardan, kötü alışkanlıklardan uzak tutmak ve korumak amacıyla yerel yönetiminden mülki idare amirine Gönen top yekün mücadele başlattı.

UEDAŞ ’la yapılan görüşmeler sonucu Gönen’in her cadde ve sokağında aydınlatma yapılacağını, izbe ve harabe binaların yıkımına devam edileceğini bildiren Gönen Belediye Başkanı Hüseyin Yakar, “Emniyetimiz ekiplerimiz, gece devriyelerini arttırdı.

Gönen Belediyesi olarak, spor tesislerine şehir merkezi gibi köylerimizde de ağırlık vereceğiz” dedi. Geçen hafta, Çamlık mevkiinde işlenen cinayet ve cinayetin perde arkasındaki olumsuzluklar Gönen’i bir kez daha alarma geçirdi.

İlçe Kaymakamlığından, yerel yönetimine kadar Gönen idaresi; Gönen’de çocuk ve gençleri olumsuz koşullardan, kötü alışkanlardan uzak tutmak amacıyla top yekün mücadele başlattı. Gençlerin ve çocukların kötü alışkanlıklar edinmesinin öncelikle toplumun yapısını bozacak, sosyal bir sorun olduğunu vurgulayan Gönen Belediye Başkanı Hüseyin Yakar, “Gençlerimize ve çocuklarımıza karşı, toplum olarak sorumluyuz.

Toplumsal sorumluluğumuz gereği, geçlerimizi sağlıklı bireyler olarak kazandırmak için biz Gönen Belediyesi olarak, sportif ve kültürel etkinliklere ağırlık veriyoruz. Bölgemizde en fazla spor tesisi kazandırılan ilçelerin başındayız. Şehir merkezi gibi köylerimizde de sportif tesisler kurulmasına öncülük edeceğiz. Gündoğan Köyümüzde ilk adım atıldı, köylerimizden köy arsalarının spor tesisi yapılması amacıyla tahsis edilmesi yönünde talep gelirse, her köyümüze spor tesisi kurulmasına öncülük ederiz” dedi.

UEDAŞ’ la yapılan görüşmeler neticesinde, Gönen şehir merkezi başta olmak üzere kentin kıyı köşe her alanda aydınlatma yapılacağının altını çizen Başkan Yakar, “İzbe, kuytu alan kalmayacak. Emniyet ekiplerimiz, gece devriyesini arttırdı” dedi.

AİLELER ÇOCUKLARINI TAKİP ETSİN

Asıl sorumluluğun ebeveynlerde olduğunu da kaydeden Belediye Başkanı Hüseyin Yakar, “Yöneticiler olarak biz, her türlü tedbiri alıyoruz. Anne babalar da mutlaka çocuklarını, çocuklarının arkadaşlarını takip etsin, ilgilensin. Top yekün bir mücadeleyle Gönen’de her türlü sorunun çözüleceğine inanıyorum” dedi.

 

 

 

 

 

 

 



  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false