Geceye damgasını vurdu.

Geceye damgasını vurdu.

Hancıoğlu'ndan, Özgür Özel'e çok özel Bandırma armağanı

20-26 Eylül 3. Bandırma Kitap günlerine konuk olan ve Cumhuriyet alanındaki, etkinlik sahnesinden alanı dolduran kalabalığa seslenen CHP gurup başkan vekili Manisa Milletvekili Özgür Özer, geceye katılan parti kurmayları ile çekildiği final fotoğrafı sonrası öne çıkan Bandırma Muhtarlar derneği Başkanı ve Haydarçavuş Mahallesi Muhtarı Nur Hancıoğlu sürpriz hediyesi ile geceye damgasını vurdu.

Nur Hancıoğlu, 13 yıl aralıksız maddi ve manevi olarak CHP'nin ilçe başkanlığını üstlenmiş merhum Erol Hancıoğlu'nun gelini olarak Kuruluştan, Kurtuluşa uzanan özgürlük ve bağımsızlık mücadelesinde adı bulunan Bandırma'ya gelmelerinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Bu ziyaretleri anısına kendilerine çağdaşlığın kendi Bandırma'nın bir armağanını sunmak istediğini söyledi.

CHP Gurup Başkan vekili Özgür Özel, Hancıoğlu'nun uzattığı paketi açınca içinden çıkan Bandırma vapuru ve Gazi Mareşal Mustafa Kemal Atatürk'ün resmi karşısında oldukça heyecanlandı.

Bu durunu fırsata çeviren Özgür Özel, elinden tutuğu Hancıoğlu'nu sahneye alarak beraberinde Levent Mahallesi Muhtarı Netice Yalın, Günaydın Mahlelesi Muhtarı Sadiye Dirlik ile birlikte objektiflere poz vererek anı belgeledi. Spontane gelşen özel armağan sunumu uzayınca kareye Başkan Av. Tolga Tosun'da dahil olarak Kuruluştan, Kurtuluşa Çağdaş kent Bandırma'yı en güzel simgeleyen o fotoğraf bir kez daha fotoğraf çeken objektiflere hedef oldu.



Anahtar Kelimeler: Geceye damgasını vurdu.
  • Çarşamba 15 ° / 10.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı