Geçmiş zamanda tatil mekanı

Geçmiş zamanda tatil mekanı

Ünlü komedi filmi, Mandra Filazofu’nun senaryo anlamında FEYZ aldığı “Erdek Torun Pansiyon”, geçmişe dair huzurlu tatil geçirmek isteyenlerin adresi

Erdek’in Düzler bölgesinde yer alan “Erdek Torun Pansiyon”, doğal ve otantik ortamıyla büyük ilgi görüyor.

Pansiyonun sahibi İbrahim Torun, 2019 yılından beri bu 9 odalı pansiyonu işlettiğini, buraya gelen konuklarına doğal bir köy ortamında kendi yetiştirdikleri domates, biber gibi ürünleri sunduklarını, pansiyonda kalan konukları, tavuklarını altından yumurtalarını kendilerinin aldığını vurgulayarak, şunları söyledi:

“Buraya gelen konuklarımızın çocukları, keçilerimiz başta olmak üzere çeşitli hayvanlarımızla iç içe yaşıyor. Pansiyonumuza genellikle Bursa ve İstanbul’dan konuklarımız geliyor.”

 58 yaşında bulunan Erdekli Torun, 7 dönümlük zeytinlik alanda, Düzler bölgesi, Zeytinli Mahallesi, Ormanlı Sokağı’nda yer alan pansiyonun denize 3-4 dakika uzaklıkta olduğunu belirterek, şöyle konuştu:

“Pansiyonumuzda 9 odanın yanı sıra 3-4 çadırımız var. Toplam 30-35 kişiye hizmet sunuyoruz. Sezonumuzdan çok mutluyuz. Her yerimiz dolu. 20 Eylül’e kadar rezervasyonumuz var. Konuklarımız burada, bir köy ortamı içinde huzur buluyor.”

İbrahim Torun’un yardımcısı İlayda Şener de pansiyonlarının bir aile ortamı içinde olduğuna işaret ederek, “Pansiyonumuza gelenler çok memnun ayrılıyor. Biz de bundan mutluluk duyuyoruz” dedi.  ÖNDER BALIKÇI



Meryem Çitçi
10.08.2023 13:57:33
Temmuzun son haftasını orada geçirdik.İstanbul dan gittik.yorumları okuduk , gidelim dedik.İyiki de gitmiştik .Çok güzel bir ortam.Sakin huzurlu.İbrahim abi on numara bir insan.Düsünmeden gidin derim.

Anahtar Kelimeler: Geçmiş zamanda tatil mekanı
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı