Geleceğin liderleri Bandırma´dan çıkacak

Geleceğin liderleri Bandırma´dan çıkacak

Bandırma Rotary Kulübü, kuruluşunun 35.yılında, Rotary´nin önemli etkinliklerinden biri olan RYLA (Rotary Yarının Liderlerini Arıyor)

   Bandırma Rotary Kulübü, kuruluşunun 35.yılında, Rotary´nin önemli etkinliklerinden biri olan RYLA(Rotary Yarının Liderlerini Arıyor) etkinliğini Grand Asya Otel´de başlattı.

İzmir, Aydın, Bursa Çanakkale olmak üzere birçok ilden 85 genç etkinliğe katıldı. Program sayı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı.

Bandırma Rotary Kulübü Genç Kuşaklar Komite Başkanı Dr. Murat Ergöz, yaptığı konuşmaya Atatürk´ün ?Gençliği yetiştiriniz. Onlara bilim ve kültürün düşüncelerini veriniz. Geleceğin uygarlığına onlarla kavuşacaksınız. Özgür düşünceler, uygulama alanına konulduğu zaman, Türk Milleti yükselecektir.? sözleriyle başlayarak, etkinliğin önemine değindi.

2 gün boyunca sürecek etkinliğin gençlerin kişisel gelişimine önemli katkılar sağlayacağını ve çok sayıda önemli isimle söyleşiler gerçekleştireceklerini aktaran Ergöz, ?Bandırma Rotary Kulübü olarak ilk kez düzenlediğimiz, dolu dolu 48 saat sürecek olan Ryla programımıza hoş geldiniz. Şehir dışından gelenlere de, bir Atatürk ve Cumhuriyet kenti olan uygar ve güzel Bandırmamıza ayrıca hoş geldiniz diyorum.  Bir ay gibi kısa bir süre içinde hazırlıkları tamamlanan bu etkinliğin arkasında gerçekten çok büyük, yoğun ve organize olmuş bir emek var. Müsaade ederseniz bu organizasyonun yerel aktörlerini anons etmek istiyorum. Büyük bir istek ve ısrarla Ryla´nın şehrimizde düzenlenmesine ön ayak olan Bandırma Rotary Kulübü Başkanı Sevgili Halit Emiroğlu, tüm zamanların en iyi ve daimi saymanı sevgili Erdoğan Çıkrıkçı, o şimdi asker olan sevgili Mert Doğru, Bandırma Rotary Kulübü gelecek dönem başkanı sevgili Fatma Sibel Salı, kulübümüzdeki her aktivitede emeğini esirgemeyen sevgili Kurtuluş Temur, sevgili Serhat Akkaya, en yeni üyemiz sevgili Yener Ok, sevgili Nihat Yazıcı, Sevgili Volkan Oğuz,Sevgili Sel Erşen ve adını sayamadığım Bandırma Rotary Kulübünün değerli üyeleri, Bandırma Rotaract Kulübü Başkanı Yağmur Kırcı, Rotaractör Furkan Mert Ergün ve elbette bizleri ağırlayan Bandırma Grand Asya Otel´i ailesi. Ellerinize, emeklerinize  sağlık.? dedi. 2 gün boyunca devam edecek etkinlikte 18-26 yaş aralığındaki yarının lider adayı birçok genç Bandırma´da kişisel gelişimleri için önemli etkinliklerle buluşacak. 2 gün boyunca sürecek etkinlikte ?Teknoloji/İnnovasyon ve Liderlik? konularında alanlarında uzman 15 ayrı konuşmacının katılımıyla söyleşi ve seminerler düzenlenecek.

/resimler/2018-10/12/1959440240033.jpg



  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false