Geleceğin yıldızlarına Kupa motivasyonu

Geleceğin yıldızlarına Kupa motivasyonu

U-15 lig´de Marmara Bölge Şampiyonluğu ardından Balıkesir İl Şampiyonluğunu da kazanan Gönen Belediyespor Kupasına kavuştu.

 

 U-15 lig´de önce mücadele ettiği Marmara grubunda, ardından bölge temsilcileri 6 takım arasında oynanan il finallerini aşarak Balıkesir İl Şampiyonu olan Gönen U-15 Belediyespor, il Şampiyonluk kupasını Gönen- Bilecik müsabakası öncesi ASKF temsilcisi ve eski Gönen Belediyespor Başkanı İsmail Biroğlu´nun elinden aldı.

/resimler/2016-2/28/1931140591235.jpg

 Balıkesir ASKF temsilcisi İsmail Biroğlu, Yaşamsal motivasyonu yanı sıra Futbolun ekonomik anlamda da önemli bir sektör olduğunu vurgulayarak, Eğitim ve çalışma hayatı ile birlikte yürütülebilen Futbolun günümüzde bireyleri tahmin edemeyeceği kadar refaha kavuşturan çok önemli bir sektör olduğunu, özellikle gençlerin bu yaşlarda deneyim ve kazanımları ile özelliklerini öne çıkarmada amatör kulüp altyapılarının iyi bir okul olduğunu sadece sporcuların değil, ebe beylerin de eğitim kadar spora zaman ve ilgi göstermelerini istedi.

  Biroğlu;? Gelinen noktada her kulübün altyapısı mevcut, çocuklarımızın bu takımlarda mukavemet kazanarak eğitimleri ile birlikte oyun, teknik ve taktiklerini geliştirmeleri biz spor yöneticilerinin en büyük özlemidir. U-15 Gönen Belediyespor 2015-2016 futbol sezonunda önemli bir başarı yakalayarak hem Marmara grubunda, hem de Balıkesir genelinde başarı sağlayarak il şampiyonu olmuştur. Bu küçümsenecek bir başarı değildir, Kendilerini kutluyor ve bu sezon gidecekleri Türkiye şampiyonası grup elemelerinde başarılarını devam ettirerek Yeşil Gönen´in ismini gittikleri yerlerde duyurmaları bizim gururumuz olacaktır.? Dedi.

  Balıkesir ASKF temsilcisi İsmail Biroğlu, 2015-2016 Marmara grubu ve İl Şampiyonu U-15 Gönen Belediye spor´un yakın gelecekte A takım forması ile yeşil beyazlı renklere hizmet vereceklerine inandığını söyledi.

/resimler/2016-2/28/1931338560354.jpg

 



  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 21.6 ° / 7.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı