Gelecek Partisi İl Başkanı Mehmet Tıkız, görevini devretmeye hazırlanıyor.

Gelecek Partisi İl Başkanı Mehmet Tıkız, görevini devretmeye hazırlanıyor.

TIKIZ: “İL BAŞKANLIĞI GÖREVİMİ DEĞERLİ BİR ARKADAŞIMA DEVREDECEĞİM”

 İl Başkanlığı görevinden ayrılacağını duyuran Gelecek Partisi Balıkesir Kurucu İl Başkanı Mehmet Tıkız, “kendi iş ve aş şartlarımın istikametinde kendi iş hayatıma bakma zorunluluğuyla İl Başkanlığı görevimi önümüzdeki günlerde değerli bir arkadaşıma devredeceğim” dedi.

 Balıkesir’in önemli isimlerinden Gelecek Partisi Balıkesir Kurucu İl Başkanı Mehmet Tıkız, görevini başka bir isme devredeceğini duyurdu. 12 aydır görevini yürüten Tıkız, haberi yaptığı bir basın açıklaması ile verdi. Tıkız’ın açıklamasında şu ifadeler yer aldı

“DEĞERLİ BALIKESİLİLER;

Ülkemizin demokratik hukuk devleti ve çoğulcu demokrasi anlayışından uzaklaşmasıyla ve tek adam keyfiyetiyle yönetilmesiyle gelinen noktada şehrime, ülkeme siyaseten hizmet etmek maksadıyla, oluşturulmuş korku imparatorluğunun karşısında ve normalleşmeye dönme adına bir sorumlu Türk vatandaşı olarak 12 aydan fazla süredir başlatmış olduğumuz siyasi çalışmalarımız neticesinde; şartların zorluğuna ve imkânsızlıklara karşın hem de bu arada başlamış COVİD – 19 illeti ve sokağa çıkma yasağına rağmen ilimiz Balıkesir'de Gelecek Partisi teşkilatımızı kurduk, il - ilçe teşkilatlanmalarımızla il kongremizi yapacak seviyeye getirdik.

“SİYASET ANLAYIŞIMIZIN, HALKA VE TABANA HİZMET OLARAK ŞEKİLLENMİŞTİR”

 Balıkesir Gelecek Partisi il Başkanlığı olarak şehrimiz siyasetinde hareket noktamız ve siyaset anlayışımız halka yakın, hakka yakın ve halka hizmet anlayışı çerçevesinde olmuştur. Siyaset anlayışımızın temelinde de hizmet partiye değil doğrudan halka ve tabana hizmet olarak şekillenmiş, Gelecek Partisi Balıkesir'de öğretilmiş çaresizliklerin ve ezberlerinde dışına çıkarak siyasi çizgisini halka ve hakka rağmen değil halk ve hak esasına uygun olarak meşru bir zeminde ve sade, temiz, şeffaf siyaset hizmet anlayışı ile gerçekleştirmiştir.

“ŞEHRİMİZE HALKINA TEŞEKKÜR EDİYORUM”

Gelecek Partimizin Balıkesir İl Başkanı olarak bu 1 yıllık süreçte bana, bize, teşkilatımıza gösterilen ilgi, güven ve samimi desteklerinden dolayı şehrimize halkına teşekkür ediyorum. Artık Balıkesir siyasetinde halkın, hakkın, tabanın sesi olarak bir Gelecek Partisi gerçeği ve gücü vardır. Bu hareketin İl Başkanı olarak geçen 12 ayda gördüğümüz güven ve tam destek Balıkesir'in ikbali adına ve Gelecek adına çok ümit var olmuştur. Gelecek Partisi 1 yılda bu şehirde ezberleri ve bilinen teamülleri boşa koyup şehir siyasetinde ki tüm egemen ve vesayetçi unsurların üzerine gitmekle de onlara rağmen ve halk adına cesur ve bağımsız, kişilikli bir siyaset algısı oluşturmuştur.

“GELECEK PARTİSİ FARKIYLA KAZANAN HEP HALK VE HAK OLACAKTIR”

Bundan sonrada Balıkesir Gelecek Partisi il ve ilçe başkanlıklarımız olarak şehir siyasetinde kangren olmuş urları ve dahi siyaset değnekçilerini, ayakçılarını ve onların biad ettikleri ağacı, abici sözde güç adreslerini yok hükmünde görerek ve daha güçlü olarak yoluna devam edecektir. Şehrimizin yeni siyaset ve toplum hayatında artık roller değişecek gülen taraf hep halk olacaktır, taban olacaktır. Gülen yüzler halkın, emekçinin alın terinin, muhtacın, dul, yetim, güçsüz, kimsesizin yüzü, bahtı olacaktır... Artık bu şehirde Gelecek Partisi farkıyla kazanan hep halk ve hak olacaktır.

“GÖREVİMİ ÖNÜMÜZDEKİ GÜNLERDE DEĞERLİ BİR ARKADAŞIMA DEVREDECEĞİM

Gelecek Partisi Hareketi şehrimiz Balıkesir'de de olduğu gibi ülkemizde de tabanın sesi, her inanç ve kimlikten insanımızın sesi olmaya devam edecek ve iktidarda olacaktır. Bu hareket bir siyasi partinin varlığından daha çok halkımız ve insanımız için güvenli, emniyetli bir liman olacaktır. 1 yıldır sürdürmekte olduğum bu Kudsi ve zor görevi yine başarıyla yürüteceği ne inandığım bir gönüldaşıma devretme ve bir zaruri şahsi tasarrufum olarak bırakma isteğimle tabi ki üzgünüm lakin bir aile reisi ve kendiişlerim dolayısıyla ve dahi COVİD – 19 eksenli zorluklar dolayısıyla da kendi iş ve aş şartlarımın istikametinde kendi iş hayatıma bakma zorunluluğuyla İl Başkanlığı görevimi önümüzdeki günlerde değerli bir arkadaşıma devredeceğim.

“GELECEK PARTİSİ’NİN KURUCU İL BAŞKANI OLARAK ŞEHRİMİN EMRİNDE OLACAĞIM”

Bu sadece bir görev ve Gelecek adına bir bayrak değişimi olmakla birlikte ve halkımın ve partili partisiz cümle Balıkesirlilerin hizmetinde ve emrinde olmaya ilçelerimizin, ilimizin, genel merkezimizin ve genel başkanımızın çizgisinde siyasete devam edecek bu hizmeti bir sadakayı hayır kıymetinde bilip eskisinden daha fazla ve aşkla ve heyecanla Gelecek Partisi’nin Kurucu İl başkanı olarak partimin, halkımın, şehrimin emrinde olacağım. Bu asla ve asla bir gidiş, terk ediş değil bir spor müsabakasındaki gibi bir mevki değişimidir. Önemli olan pası kimin verdiği, golü kimin attığı değil; Önemli olan takımımızın galibiyeti ve kazanılacak büyük zaferdir.”



  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false