GELECEK PARTİSİNDEN GELECEĞE BÜYÜK DOKUNUŞ

GELECEK PARTİSİNDEN GELECEĞE BÜYÜK DOKUNUŞ

GELECEK PARTİSİNDEN GELECEĞE BÜYÜK DOKUNUŞ

Bandırma İlçe Başkanlığı yönetiminden sosyal politikalar başkanı Betül Ustaalioğlu’nun hazırlamış olduğu sosyal sorumluluk projesi kapsamında 14 Mayıs Dünya Çiftçiler Günü için gerek çiftçiye ve emekçiye gerekse yerli tohuma dikkat çekmek için sosyal medya çalışması başlatıldı. Vatandaşlardan evlerinde bulunan sebze meyvenin çekirdeğini toprağa ekerek #büyükdokunuş etiketi ile paylaşılması istenen bu proje de amaç projeyi ülke çapında tanıtmak ve yerli tohuma dikkat çekmek.
İlçe başkanı Burhan DENİZ başta olmak üzere tüm ilçe yönetimi aile bireyleriyle birlikte #büyükdokunuş etiketi ile sosyal medyadan gönderi paylaştı. İlçede ki diğer siyasi partiler ve STK’lardan da destek istediklerini belirten DENİZ
” Bu proje yarınlarımıza, çocuklarımıza daha güzel bir Türkiye bırakmak için hazırlandı. Maalesef ki bugün ithal edilen tohumların büyük çoğunluğu kısır tohum. Yani bir kez ürün vermekte. Ve çoğu İsrail’den ithal edilmekte. Bugün yerli tohuma ve çiftçiye sahip çıkmak ulusal bir mücadele ve millî davamız olmalıdır” dedi.



  • Salı 27.8 ° / 13.7 ° Güneşli
  • Çarşamba 25.8 ° / 13.4 ° false
  • Perşembe 23.1 ° / 11.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı