Gelecek Partisinin Muhtarlar buluşması

Gelecek Partisinin  Muhtarlar buluşması

Muhtarlar gününün resmileşmesini sağlayan Ahmet Davutoğlu'nun Gelecek partisi, Bandırma'da Muhtarlarla buluştu.

2015 yılında Dönemin Başbakanı Ahmet Davutoğlu tarafından resmileştirilen 19 Ekim Muhtarlar günü ile 26 Ekim 1933 Kadınların Muhtar olabilmelerini sağlayan seçim kanunun 88. yılı dolayısı ile Gelecek Partisi Bandırma İlçe Başkanlı, Grand Asya otel'de tüm Muhtarları kapsayan bir resepsiyon verdi.

Bandırma merkez ve kırsal mahalle muhtarlarının yanı sıra Gelecek Partisi Balıkesir il, Susurluk ve Bandırma İlçe teşkilatlarının hazır bulunduğu gecede İlçe Başkanaı Burhan Deniz, Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcılarından Av. Hasan Seymen, Doç. Dr. Selçuk Özdağ yaptıkları konuşmalar ile muhtarlara seslendiler.

AK Parti'den Manisa Milletvekilliğinde bulunan ve Başbakanlığı döneminde yardımcılığını yapan Doç. Dr. Selçuk Özdağ içe dönük öz eleştirisi ve ülkenin içinde bulunduğu bunalım ve buhrandan çıkmasını sağlayacak çözümleri ile bugün Genel Başkan Ahmet Davutoğlu ile birlikte Gelecek Partisi iktidara taşıma çabası içinde olduklarını söyledi.

Özdağ; "Rüşvet veriyoruz, komisyon veriyoruz, adam arıyoruz, iktidar partisinin kapısında geziyoruz. Neden mülakat var muhtarlarım? Bu ülkeden niye mülakat var? Bu Kenan Evreni sevmezsiniz. Bu Kenan Evren darbe yaptı diyerek. Ama o Kenan Evren TUS'u getirdi. Tıpta uzmanlık sınavını. Vardır çocuklarınızda tıpı kazananlar. Doktorlar vardır. Hiç torpil yoktur Tıpta Uzmanlık Sınavı'nda. Bugün tıpta başarımızı o sınava borçluyuz. Neden hakimlikte yok? Ne için istediklerini hakim yapıyorlar? Hakimlik zayıf bir iş mi ki mülakat ile giriliyor? Neden savcılıkta yok? Neden kaymakamlıkta yok? Neden öğretmenlikte yok? Neden mühendislikte yok? Neden işçilikte yok? Neden memurlukta yok?
Neden torpil olsun? Neden mülakat olsun?  90 puan alan adam neden elensin? O CHP li diyerek, o Gelecek Parti li  diyerek, o Kürt diyerek, o alevi diyerek... Neden elensin? Bu ülkenin çocuklarına ayrım yapanlar, bu ülkeye ihanet ediyorlar. Vatandaş olan herkes devlet dairesine liyakat ve ehliyet ile girebilmelidir. Değerli muhtarlarım, bizim çocuklarımız başlıyor yeni bir hayata, hiç tatil yüzü görmeden koşturmaya. Kreşe koştur. Çocuğa bakıcı bulalım. Ev alalım, araba alalım. Bu kısır döngü hep mi böyle devam edecek? Bu zengin ülkede hep mi böyle yaşayacağız? Avrupalılara gıpta edeceğiz? Onlar ceplerine bin dolar koyup on bir bin lira parayla Marmaris ' de tatil yapacaklar. Benim param onların karşısında pul olacak. Bulgaristan'dan insanlar Türkiye ' ye alışverişe gelecek, ben Bulgaristan 'a bile gidemeyeceğim. Sonra da bu ülkeyi çok iyi yönetiyoruz diyecekler. Yönetemeyenler gidecek, yönetenler gelecek. Eğer bu toplum, bu hayat pahalılığından memnunsa, eğer bu toplum doların onbir liraya çıkmasından memnunsa, eğer bu toplum çocuklarına yurt bulabiliyorsa, üniversitelerden mezun ettikten sonra iş bulabiliyorsa ve çiftçiler çok rahat bir şekilde mazot alabiliyorsa, girdiler ucuzsa ve sanayiciler çok rahat biçimde ihracat yapıyorsa, beyin göçü yoksa bu ülkede verin oylarınızı gitsin bunlara. Ama Türkiye'nin bu değişime ihtiyacı var. Bu değişimi Ahmet Davutoğlu yapacak. Bu değişimi hep beraber yapacağız. Bu değişimi Türkiye 'nin namuslu siyasetçileri yapacak. Bilgi, ahlak ve tecrübe ile yapacaklar. Türkiye çok kıymetli bir ülke. Bu kıymetli ülkenin, kıymetli idarecilere ihtiyacı var. Kıymetli siyasetçilere ihtiyacı var. Kıymeti siyasetçiler de bu aziz ve kıymetli millete hizmet edeceklerdir. Önce onlara hizmet edecekler. O millet zengin olursa, kendileri o zenginlikten paylarını alacaklar. Onların %10 ise zenginliği, siyasetçilerin de %10 olacak. Yoksa milletin zenginliği %10, siyasetçilerin zenginliği %90 olacak öyle mi? Yok öyle yağma... İnşallah bize böyle nezih bir ortamda sizlere hitap etme fırsatı verdiği için değerli ilçe başkanıma çok teşekkür ediyorum. Aziz muhtarlarıma çok teşekkür ediyorum. İnşallah dünyanın en güzel ülkesinde, Allah güzel günleri nasip etsin. Zenginliği nasip etsin, özgürlüğü nasip etsin, mutlu insanlar diyarı olalım ve Türkiye ' de dünya sıralamasında yerini alsın. Güçlü ve büyük ülke olsun. Bunu sağlayalım. Bunu sağlamanın yolu da bilgidir, ahlaktır, dürüstlüktür ve çalışmaktır. Sayın Ahmet Davutoğlu 'nun selamlarını getirdim. Gecemiz mübarek olsun. Hayırlı uzun ömürler diliyorum. Sağlıklar diliyorum. Teşekkür ediyorum."dedi.



  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli