GELEN, GİDEN ESNAFA VURUYOR.

GELEN, GİDEN ESNAFA VURUYOR.

Eti Maden Genel Müdürlüğü'nün, Bandırma İşletme Müdürlüğü bünyesinde ki, SATIN ALMA birimini, ANKARA ya taşıması, başta sanayi esnafı ve tedarikçi birçok esnafı vurmuştur.

Eti Maden Genel Müdürlüğü’nün, Bandırma İşletme Müdürlüğü bünyesinde ki, SATIN ALMA birimini, ANKARA ya taşıması, başta sanayi esnafı ve tedarikçi birçok esnafı vurmuştur. Dert dinliyorum diye gezenlerin, başta esnaf olmak üzere, tüm vatandaşlarımızı, dert sahibi etmekten başka bir işe yaramadıkları ortadadır.

Bandırmamız çarşısında eskiden dükkan bulmak zorken şimdi bir çok dükkan kapanmış, bu iktidar sayesinde iflas ve icralar artmış, yandaş medyalarda bile çarşaf çarşaf, icra, iflas ilanları yer almıştır. Şeker Piliç’in iflası ile tedarikçi Bandırma esnafı darbe yemişken, bide bu karar, esnafın yıkımı olmuştur da, Başbakana hediyeler verip, methiyeler düzen oda başkanları da tam bir aymazlık içinde olmaya devam etmektedir.

Malum Ana Muhalefet in ise bu tür sorunlarla ne işi olmuştur nede bu sorunları dile getirme gibi bir dertleri vardır, bunun için ki Esnafımız kaderine terk edilmiştir.

Eti Maden’in bu kararı, özelleştirme ye hazırlık çalışması mı yapılmaktadır bilinmez ama bilinen bir şey varsa Eti Maden İşletme Müdürlüğü nü geçici olarak bırakan Recep Şekerci, oraya geri döndüğünde, kamuoyu ile bunları paylaşmalıd

                                                                                                        Nuri KARAKAŞ

                                                                                                          İşçi Partisi

                                                                                              Bandırma Belediye Başkan Adayı



  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı