Gelişi güzel işgal yok...

Gelişi güzel işgal yok...

ÇEVRE DENETİM BİRİMİ, İNŞAAT-ÇEVRE DÜZENİ DENETİMLERİNİ SIKLAŞTIRIYOR

Bandırma Belediyesi Zabıta Müdürlüğüne bağlı olarak faaliyet gösteren Çevre Denetim Birimi, ilçemizde yapılan inşaat çalışmalarının çevreye verdiği olumsuzlukları en aza indirmek için çalışmalarını sürdürüyor. 

Bu çalışma kapsamında Çevre Denetim Birimi ekipleri, kentimizdeki inşaat çalışmalarında, dış cephe kaplama ve tadilat gibi benzeri çalışmalarda vatandaşların can ve mal güvenliklerini tehlikeye atabilecek durumların önüne geçilmesi amacıyla ilgili yapı denetim firmalarına, inşaat sahiplerine ve müteahhitlere inşaat alanlarında uyulması gereken kurallar ve inşaat tadilat alanlarında alınması gereken güvenlik tedbirleriyle ilgili uyarı ve bilgilendirmelerde bulunuyor.

Ayrıca bu uygulama kapsamında inşaat ve benzeri çalışmaların araç ve yaya trafiğine olumsuz etkinlerinin de önüne geçilmesi planlanıyor.

Öte yandan yapılan bilgilendirme çalışmaları kapsamında 01 Mart 2015 tarihine kadar inşaat alanlarında uyulması gereken kurallara ilgili olarak gerekli tedbir ve önlemleri almayan firma ve şahıslarla ilgili yapılacak olan denetimlerde tespit edilebilecek kural dışı uygulamalar hakkında yasal işlemin yapılacağı bildirildi.



  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli