Gelişim lig Bandırmaspor Akademi Toki’ye Taşındı.

Gelişim lig Bandırmaspor Akademi Toki’ye Taşındı.

Bandırmaspor'un 5 yıldızlı otel’i andıran Toki tesislerinde yurdumuzun dört bir yanından gelen U-16, U-17 ve U-19 takımlarında top koşturan futbolcular konaklıyor.

Doğru program ve sistemli çalışmalar çerçevesinde futbolcuların bütünsel gelişimini sağlamak amacıyla A takım kadrosuna oyuncu yetiştirmenin amaçlandığı Gelişim Liglerinde 5 takımla 5 ayrı cephede mücadelesini sürdüren Bandırmaspor Akademi Toki tesislerine taşınarak sınıf atladı.

Onur Göçmez ve Fatih İçöz’ün gayretleriyle 2019-2020 sezonunda kurulduktan sonra Cin Çukuru Tesislerinin faaliyete geçmesiyle birlikte faaliyetlerini Edincik’teki eski belediye binasında sürdüren Bandırmaspor Akademi takımları 11-12 Şubat 2024 tarihlerinde A takımdan boşalan Toki tesislerine taşındı.

Edincik’teki tesis ile karşılaştırıldığında 5 yıldızlı otel’i andıran Toki tesislerinde yurdumuzun dört bir yanından gelen U16, U17 ve U19 takımlarında top koşturan futbolcular konaklıyor. Her odada Televizyon, 24 saat ısınma ve sıcak su imkanları ile tertemiz tesiste konaklayan genç futbolcular Bandırma Belediyesinin sağladığı gıda, ulaşım desteğinin yanı sıra Bandırmaspor’un isim sponsoru Teksüt’ün şarküteri ürünleriyle adeta 5 yıldızlı otelde konaklamanın keyfini yaşıyor.



  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı