Gelişim Türkiye şampiyonasında

Gelişim Türkiye şampiyonasında

Balıkesir`de oynanan üçlü İl Şampiyonluğunda 2. olan Bandırma Gelişimspor, Türkiye Şampiyonasında Balıkesir`i temsil edecek.





Balıkesirspor ......3-0 ..3-0 .Bandırma Gelişimspor

Edremit Belediyespor ..2-0 .Bandırma Gelişimspor
2008 Yeni mahalle... . .0-3 .Bandırma Gelişimspor

Bandırma Gelişimspor İl Şampiyonasında 2.olarak Türkiye Şampiyonasına gidiyor.

Balıkesir`de oynanan il finallerine Balıkesirspor`a 3-0 lık yenilgi ile başlayan Gelişim ardından Edremit Belediyespor`u 2-0 bugün ise 2088 Yenimahallespor`u 3-0 yenerek Türkiye şampiyonası grup müsabakaları için adına listeye yazdırdı.

Gelişimspor önümüzdeki hafta çekilecek kura sonucu hangi bölgede mücedele edeceği belirlenecek.




Tarih yazdılar; Bandırma futbol dünyasındaki geçmişi henüz çok kısa olmasına karşın gelinok noktada ortaya konan takım oyunu ile başarıyı yakalama şansını bulan Gelişimspor, Bandırma Marmara Bölge Şampiyonluğu ardından çıktığı İl Şampiyonasında da, başarısının tesadüf olmadığını kanıtladı.

Gelişimspor Marmara`da ilk kez bu denli kısa zamanda  başarıyla buluşan ekip olarak adını tarihe yazdırdı.

U-13 Gelişimspor şimdi Türkiye Şampiyonası grup elemelerinde Balıkesir`i temsil edecek, futbol otoriteleri bordo beyazlı Bandırmaspor`dan sonra Türkiye Şampiyonasında ki 2. temsilcimizin başarı şansı yüksek .



burak yıldırım
9.06.2013 22:10:39
Bandırma Gelişimspor Kulübünü bu başarısından dolayı kutluyoruz.Göstermiş olduğu bu başarı doğru bir eğitimin ve çalışmanın sonucudur.Takımın Antrenmalarını ve maçlarını takip eden bir sporseverim.Gelişimspor kulübünü ve teknik ekibini kutlar Türkiye Şampiyonasında başarıler dilerim.

Emre
9.06.2013 22:30:26
Tebrikler Gelişimspor,tebrikler Mehmet Hoca...

Anahtar Kelimeler: 0
  • Pazar 23.2 ° / 11 ° false
  • Pazartesi 24.8 ° / 11.7 ° Güneşli
  • Salı 25.3 ° / 9.8 ° Güneşli