Gemici'den, Akın'a "İyiki varsınız"

Gemici

Tuhafiye ve Manifaturacılar odası Başkanı Adnan Gemici'den Milletvekili Ahmet Akın'a "Tek umudumuz sizsiniz"

Önceki akşam Erdek'te bir araya gelen Demokrat platformu oluşunun aylık olağan buluşmasına konuk olan CHP Genel Başkan yardımcısı-Balıkesir Milletvekili Ahmet Akın, kendisine yöneltilen övgü dolu sözlerle moral buldu.

İş dünyasının önde gelen isimlerinden Bantaş kurucusu Adnan Erdan'ın öncülüğünü yaptığı Demokrat platformun davetine icabet eden Ahmet Akın herzamanki edası ile "Ahmet Akın, herkesten size daha yakın" söylemi ile geldiği toplantıda Bandırma Tuhafiyeciler ve Manifaturacılar Odası Başkanı Adnan Gemici'nin övgü dolu sözleri ile karşılaştı.

Gemici, Sayın genel başkan yardımcım.. İyiki varsınız, Küçük esnaf pandemi sürecinde çok zor günler geçirdi, bir tek siz aradınız, demekki esnafın yanında bir tek siz varsınız, Allah razı olsun inşallah hükümet olur sizde esnaf bakaını olursunuz, umudumuz sizde." dedi.

Adnan Gemici, mecliste olan ancak her ne hikmetse birtürlü gündeme alınmayan "Parakende" yasasının bir an önce çıkması için yardımcı olmasını isteyerek "Parekende yasası küçük esnafın can simidi, yoksa süper marketler iğneden ipliği geçti, artık otomobil lastiği, buzdolabı, çamaşır makinesi vs ne varsa satmaya başladı." dedi.

"TÜNELİN UCU GÖRÜNDÜ"

CHP Milletvekili ve Genel Başkan yardımcısı Ahmet Akın'da, Gemicinin övgü dolu sözlerine teşekkür ederek amaçlarının toplum deteği ile vatandaşın sorunlarını çözme noktasında, "önceden tünelin ucu göründü diyorduk, şimdi tünel'in ucu önünüzde hemen, hemen erken seçim istiyoruz, genel başkanımızın talimatı ile tüm yurda yayıldık, vatandaşın içindeyin." dedi.



Anahtar Kelimeler: Gemici' ' "İyiki varsınız"
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı