Gemici'ye 6. kez tam yetki

Gemici

Bandırma Tuhafiye, Manifatura ve Kırtasiyeciler odası Genel Kurulunda Başkan Adnan Gemici'ye 6. kez tam yetki verildi.

Bir birini takip eden esnaf odaları genel kurullarının bugünkü durağı Bandırma Tuhafiye, Manifatura ve Kırtasiyeciler odası oldu.

Bandırma Çok Amaçlı kapalı pazar yeri, Kurtuluş Düğün salonu sosyal tesislerinde gerçekleşen genel kurulda Divan Başkanlığına Bakkallar Odası başkanı Ömer Metin seçildi.

347aktif  üyesi bulunan genel kurulda bir biri ardına okunan raporlar oy birliği ile kabul edildi. 

Başkan Adnan Gemici'ye 6. kez tam yetki verildiği genel kurulda konuşan Belediye Başkan yardımcısı Ozan Onur, 2 yılı aşkın süre verilen covit mücadelesinde tüm vatandaşlar gibi işinden uzak kalıp, iş yerini kapatmak zorunda kalan esnaf ve sanatkarların büyük zorluklar çektiğini söyledi.

Gelinen noktada tüm dünyada olduğu gibi böylesine zor bir süreçten geçen esnaf ve sanatkarın şimdi ülkeyi etkisi altına alan enflasyon canavarı ile mücadele etmekte olduğunu vurgulayarak "Başta akaryakıt olmak üzere her gün başka bir zam haberi ile uyanıyoruz. Bu durumdan kurtulmak için hep birlikte örgütlü olarak mücadele etmeliyiz. Gerek yerelde gerekse genelde oy vereceğimiz kadroları çok iyi analiz etmeliyiz." dedi.

Tek liste ile seçime gidilen Bandırma Tuhafiye, Manifatura ve Kırtasiyeciler odası Genel Kurulunda daha sonra yapılan oylamada Başkan Adnan Gemici'ye 6. kez tam yetki verildi.



Anahtar Kelimeler: Gemici' . yetki
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı