Genç Atletler öne çıktı

Genç Atletler öne çıktı

Türkiye'de genç yetenekleri öne çıkartma noktasında gerçekleştirilen bölge kros yarışmalarında Erdekli Atletler başarılı oldu.

Yeni yeteneklerin Türk Atletizmine kazandırılması amacıyla düzenlenen Küçükler ve Yıldızlar Kulüpler Bölgesel Kros Ligi’nin 2. Kademe yarışları tamamlandı.
Küçükler-Yıldızlar Kulüpler Bölgesel Kros Ligi 2. Kademe yarışmaları sona erdi.  

Küçük kızlarda 399  yıldız kızlarda 173 sporcu kayıt yaptırırken, küçük erkeklerde 479, yıldız erkeklerde 284 sporcu olmak üzere toplamda 1335 sporcu, takım kızlarda; 151, erkeklerde; 204 toplam 355 takım katılımı ile organize edilen Küçükler-Yıldızlar Kulüpler Bölgesel Ligi 2. kademe yarışmaları, Marmara Bölgesi, Ege Bölgesi, Akdeniz Bölgesi, İç Anadolu Bölgesi, Batı Karadeniz, Doğu Karadeniz Bölgelerinde yapılan yarışlarla sona erdi.

Balıkesir Büyükşehir Spor Kulübü ve Balıkesir Gençlik Spor Kulübü bünyesinde; Erdek ilçesinden 18 Eylül Ortaokulu Beden Eğitimi Öğretmeni ve Milli Takım Antrenörü Niyazi GÜLHAN eşliğinde yarışmaya katılan 18 Eylül Orta Okulu’ndan Edanur KARADUMAN ve Umut DEMİR isimli öğrenci ile Kapıdağ Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerinden Rümeysa ÖZTÜRK, Aleyna ÇAKMAK ve Görkem HASIRCI takım arkadaşları ile birlikte büyük bir mücadele gösterdi.

 Sporcuların gösterdikleri mücadele sonucunda 16 Kasım’da Antalya’da yapılacak olan, aynı zamanda yarı final müsabakası olarak ta adlandırılan 3. Kademe yarışlarına katılacaklar. Burada da başarı göstermesi durumunda 30 Kasım 2014 tarihinde Türkiye Şampiyonası için Kuşadası’na hazır bulunulacak.

 

 



  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı