Genç Başkan, Fenerllerin yüreğine su serpti.

Genç Başkan, Fenerllerin yüreğine su serpti.

Bandırma Fenerbahçeli taraftarlar derneği Başkanı, İş insanı Seçkin Avcı, yöneticisi olduğu Panderma Port Otel'i Sarı-Lacivertlilerin hizmetine sunduğunu açıkladı.

Avcı Lojistik AŞ. yönetim kurulu üyesi ve Bandırma Fenerbahçeli taraftarlar derneği Başkanı Seçkin Avcı, ortakları arasında bulunduğu tarihi Otel Panderma Port'un yeniden hizmete girmesi dolayısı ile gerçekleştirdiği basın toplantısında işletmenin sarı lacivertli taraftarların gönül rahatlığı ile kullanabileceğini müjdeledi.

Sarı Lacivertlilerin genç başkanı Seçkin Avcı, uzun bir ara sosyal alemin dışında kalan Bandırma Fenerbahçeli taraftarlar derneğinde geçtiğimiz günlerde yapılan genel kurul ile yönetim kurulu başkanlığına getirilmesi, camiada sevinçle karşılandı.

Başkan Seçkin Avcı, Yönetim kurulu olarak Bandırma'da yaşayan sarı lacivertli camiaya önlülük yapmanın yanı sıra, çevre ilçelerin yönetim kurulları ilede koordineli çalışma içinde bulunmak istediklerini vurguladı.

Başkan Avcı, Özellikle en kısa zamanda yayıncı kuruluşlarla anlaşma yaparak taraftarların Fenerbahçe maçlarını Panderma Port'ta izlemelerine olanak sağlayacağını söyledi.

Başkan Avcı, taraftarlar derneği noktasında 130 dolayında üyeleri bulunduğunu, ancak zaman içinde vefat ve şehir değişimleri dolayısı ile katılımları düşen üyeleri güncelleyerek üye olmak isteyen sarı lacivertli taraftarları üye kapsamına almak istediklerini kaydetti.



Anahtar Kelimeler: Başkan Fenerllerin yüreğine serpti.
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı