Genç çiftlere nişan yüzüğü takan Başkan mutluluk sırrını da söyledi

Genç çiftlere nişan yüzüğü takan Başkan mutluluk sırrını da söyledi

 

Havran Ziraat Odası personellerinden Fatih Peker ile Havran`ın tanınmış ailelerinden Mehmet Sütüven`in kızı Neriman Sütüven önceki akşam aile arasındaki sade bir nişan tören ile evliliğe ilk adımı attılar.
Genç çiftin nişan yüzüklerini Havran Belediye Başkanı Hasan Lofçalıoğlu, Ak Parti İl Genel Meclis Üyesi ve Ziraat Odası Başkanı Emin Ersoy birlikte taktı.
Nişanda kısa bir konuşma yapan Başkan Lofçalıoğlu;`` Mutlu bir evliliğin sırrı saygı ve sevgidir ben 30 yıllık evliyim tencere ile kapak tıkırdamadan yemek pişmez mutfağın tadı çıkmaz tabiki ara sıra fikir ayrılığı olabilir mühim olan bu fikir ayrılığını farklı boyutlara taşımamaktır, Evliliğin ilk adımı nişandır nişanın simgesi yüzüktür genç çiftlere bir ömü mutluluklar dilerim.`` dedi.
Daha sonra genç çift birlikte pasta kestiler ve ilk danslarını yaparak tebrikleri kabul ettiler.
Neriman ile Fatih`in nişan törenine Havran Belediye Başkanı Hasan Lofçalıoğlu,Havran Ak Parti İl Genel Meclis Üyesi ve Ziraat Odası Başkanı Emin Ersoy, Havran Eski Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Sunullah Peker, Mehmet Sütüven, Erkan Ertuğrul, Şenol Aygün, Müfit Sel ve her iki ailenin yakın dostları hazır bulundular.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Çarşamba 15 ° / 10.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı