GENÇ GİRİŞİMCİLERİMİZDEN ÜYE ZİYARETİ

GENÇ GİRİŞİMCİLERİMİZDEN ÜYE ZİYARETİ

Balıkesir Çiçek Yağ Has Un Ve Yem Fabrikaları A.Ş. firması sahibi ve Balıkesir Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Atilla Acar’ı fabrika yönetim ofisinde ziyaret ettiler.

Bandırma Borsası Genç Girişimciler Kurulu üyeleri, Borsa üyesi olan ve bölgenin duayen sanayicilerinden, Balıkesir Çiçek Yağ Has Un Ve Yem Fabrikaları A.Ş. firması sahibi ve Balıkesir Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Atilla Acar’ı fabrika yönetim ofisinde ziyaret ettiler. 

Genç girişimcilerimiz mevcut hububat piyasaları, İthalat ve ihracat durumları, ülke üretim verileri ve bölgesel konjonktürdeki gelişmeler nezdinde görüş alış verişinde bulundular. 

Atilla Acar kendisi ve firmasının tarihsel gelişim durumları, Bandırma bölgemizin hububat durumu ve önemi gibi konularda bilgiler verdi. Girişimciliğin gelişmesi için bu tarz kurullar ve bu programların önemine de değinen Acar, Borsa Genç Girişimciler Kurulunun çalışmalarını tebrik etti. 

Genç girişimciler Bandırma Ticaret Borsası ve Kurul adına değerli nasihatleri, ticaretimize ışık tutan deneyimleri ve değerli ev sahipliği için Atilla Acar a ettiler. 



  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı