Genç İş Adamları Bandırma’da toplandı.

Genç İş Adamları Bandırma’da toplandı.

TÜGİK Genel Başkanı Erkan Güral, üst kurul yönetim çevresi ile geldiği Bandırma’da BANGİAD tarafından karşılandı.

Türkiye genelinde örgütlenen Genç İşadamları Dernekleri (TÜGİK) kentsel yapılanma ardından bölgesel ve ulusal yapılanma zincirini “Türkiye Genç İş Adamları Konfederasyon) TÜGİK çatısı altında bir araya getirmesi ardından kurumsal yapıyı daha geniş kentsel örgütlenmeye ayırdı.

Genç İş Adamları Konfederasyonu Genel Başkanı Erkan Güral ve yönetim çevresinden Tügik yüksek istişare konseyi genel başkan yardımcısı Şanser Kadooğlu, İçgiaf Başkanı Fatma Semiz, İçgiaf Başkan yardımcısı Pınar Özcan, İçgiaf Başkan vekili Hacı Ali Yücel, Angiad başkanı Fatih Tanrıkulu, 8. Dönem EGAFED başkanı Barış Gümüş ile birlikte geldiği Bandırma’da büyük buluşma Moby Dick restaurant’ta gerçekleşti.

Bandırma Genç İş Adamları Derneği (BANGİAD) Başkanı Efecan Akgün ve yönetim çevresi tarafından karşılanan TÜGİK genel Başkanı Erkan Güral ve yönetim çevresi adına hazırlanmış 43 numara forma ile karşılandı.

TÜGİK Genel başkanı Erkan Güral’in Bandırma’da ağırlanması sadece bir forma ile sınırlı kalmadı. Güral’a Bandırmaspor forması, Bandırma vapuru maketi armağan edildi.

 TÜGİK genel Başkanı Erkan Güral ise, ulusal porselen sanayi mega star’ı olarak kendi işletmelerinde özenle hazırlanmış dev bir tabağı Bandırma Genç İş Adamları Derneği (BANGİAD) Başkanı Efecan Akgün’e armağan etti.

Genç İş Adamları Konfederasyon yönetiminin tam kadro Bandırma buluşması daha sonra yönetim ve kurumsal alandaki faaliyetlerinin her geçen gün ivme kazandığı vurgulanarak TÜGİK’in ulusal anlamdaki yapı içinde önemli yer teşkil ettiği açıklandı.



Anahtar Kelimeler: Adamları Bandırma’ toplandı.
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı