Genç Parti Başkanı Ali Karaaslan'ın ADD kaygısı

Genç Parti Başkanı Ali Karaaslan

Yazılı bir açıklamada bulunan Genç Parti İlçe Başkanı Ali Karaaslan, ADD genel başkanı Dr. M. Hüsnü Bozkurt'un söylemi ile ADD şubesinin tavrında uyuşmazlık olduğunu açıkladı.

Genç Parti İlçe Başkanı Ali Karaaslan yaptığı yazılı açıklamada Bandırma ADD şubesinin siyasallaşma noktasında kaygı verici önyargıya sahip olunduğu, bu güzide kurumun partiler üstü davranış içinde olması gerektiğine dikkat çekti.

Genç Parti İlçe Başkanı Ali Karaaslan;

"Atatürk ilke ve inkılapları çizgisine son derece bağlı ve duyarlı olan Genç Parti ilçe teşkilatı olarak bizler, Gazi M.Kemal Atatürk adına oluşturulan topluluğun siyasi çıkarlar maksadıyla kullanılmamasını ve kullandırılmamasını önemle arz ediyoruz."
"17 Şubat 2022 tarihinde ADD Bandırma şubesi ziyaret eden, ADD genel başkanı sayın M. Hüsnü Bozkurt'un yapmış olduğu açıklamalarda "ADD , CHP'NİN arka bahçesi değildir.". dediğini hatırlıyorum. Fakat ADD Bandırma şubesi yapılanmasına baktığımızda CHP belediye ve ilçe yönetimi ile iç içe geçmiş vaziyettedir. Bu konuda hassasiyetimi belirtmek isterim. ADD Bandırma Şubesinin özüne dönmesini ve ADD genel başkanı M.Hüsnü Bozkurt Bey'in tabiriyle; ulusal birliğimizin birlik ve beraberliğinin devamlılığını sağlayacak en önemli unsurlardan birisi olan ADD'nin Bandırma Şubesinin siyasete bulaşmayan Genç Parti olarak bizlere, tüm siyasi parti ve STK Lara eşit şartlarda yaklaşım sağlayacak bir şube başkanına ihtiyacı vardır."   Ali Karaaslan GENÇ PARTİ İLÇE BAŞKANI



Anahtar Kelimeler: Parti Başkanı Karaaslan' kaygısı
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı