Genç Parti Yeni Adresinde

Genç Parti Yeni Adresinde

Genç Parti ilçe Başkanı Ali Karaaslan, “Gelişmeleri yakından takip ediyoruz.”

Genç Parti ilçe Başkanı Ali Karaaslan, “Gelişmeleri yakından takip ediyoruz.”

Genç Parti Bandırma İlçe Başkanlığı yeni ofisine taşındı. 14 Haziran 2022 tarihinde parti ilçe başkanlığı ile görevlendirilen Ali Karaaslan, kuruluş çalışmaları ardından 12 Eylül’de genel kurulunu yaparak partisinin Bandırma’daki aktif faaliyetlerini sürdürmek adına İnönü caddesi 87/3 teki ilçe başkanlığını hizmete açmıştı.

Gelinen noktada ülkenim yeni bir seçim takvimine girmesi, tüm partilerde olduğu gibi Genç Partide de seçmene daha yakın, daha üretken bir ilçe başkanlığı oluşturma noktasında başlatılan arayış hafta önceki hafta sonu Bentbaşı Mahallesi, General Ali Hikmet Paşa caddesi numara 58 de (Leylekli camii karşısı) da yeni adreste yerini aldı.

Henüz kesin tarih alınmamakla birlikte Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği genel seçimleri için her parti gibi hazır olduklarını açıklayan Karaaslan, YSK yükümlerine göre yurt genelinde düzenleyecekleri imza kampanyası ile Genel başkanları Cem Uzan’ın Cumhurbaşkanı adaylığı için gereken imzayı toplayacaklarını açıkladı.

Genç Parti İlçe Başkanı Ali Karaaslan, gelinen noktada Bandırma’daki faaliyetleri henüz bir yılını doldurmayan bir ilçe başkanlığı olarak Genç Parti’ye gönül vermiş insanların partilerine gelerek üye kayıtlarını yaptırdıklarını, özellikle yeni ilçe başkanlığı adresine geçilmesi ile bu katılımların daha da artacağını vurguladı.

Genç Parti ilçe Başkanı Ali Karaaslan, “6 Şubat depreminde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza acil şifalar dilerim. Fiziksel olan yaralar iyileşir fakat ruhsal yaralarımızı sarmak hiç kolay olmayacaktır. Özellikle iktidarın geç kalmış müdahalesi ve arkasından tepki veren vatandaşlara hakaret edilmesi durumu daha çok çıkmaza sokmuştur. 

Bir siyasetçi olarak en çok utanç duyduğum durum ise iktidarın ve muhalefet partilerin insanların acı çekişlerini ve mücadelelerini umursamaksızın yararlanmaya kalkmaları boy boy yardım resimleri paylaşmaları olmuştur. Asıl olan şudur ki yardımlaşmayı halk kendi akıl fikir ve hür iradesi ile tüm siyasetçilerden önce seferber olarak başlatmış bütün siyasilere bizlerin bölünmez bir millet olduğumuzu da vurgulamıştır. 

Buna rağmen siyasi çatışmalar kaynaklanan aksaklıkların ceremesini deprem bölgesindeki vatandaşlarımız çekmektedir ki halen bölgede göçük altından çıkartılmayan vatandaşlarımız olduğu gibi temiz su, gıda, barınma ve sağlık sorunları devam etmektedir. Allah bizlere millet olarak bir daha yaşatmamasını temenni ederim. Tabii ki sadece temenni etmek yetmiyor özlem almamız ve çalışmamız projelerimizi geliştirmemiz gerekiyor. Bu konuda her kafadan bir ses çıkıyor. 

İşin gerçeği belediyelerin rant kapılarını kapatması ve denetimlerini torpilsiz rüşvetsiz şekilde ehli olan kişilerle yapmalıdır. Yapı denetim firmaları beş araçlık betondan 1 aracı kontrol edip gerisini görmezden gelmemeleri temel ve kolon demirlerini incelenmelidir Zemin etütleri uygun değilse imara açılmamalı ve imar affı ile inşaat yapımına olanak sağlanmamalıdır. 

Eminim ki son 10 yılda imara açılan arazilerin dosyalarını açsak Bandırma olarak sınıfta kalırız. Geçmişte hatalar yapılmış olabilir fakat kentsel dönüşüme acilen geçilmesi ve vatandaşın can güvenliğini teminat altına almak gereklidir. Kentsel dönüşüme giderken rant savaşından çok işin ehlini göz önünde bulundurmak gerekir, bu sürecin rant ve menfaat durumuna düşmemesinin yakından takipçisi olup vatandaşlarımızı bilgilendireceğiz.” Dedi.



Anahtar Kelimeler: Parti Adresinde
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı