GENÇLER KOLPA GURUBUNUN KONSERİ İLE COŞTULAR.

 GENÇLER KOLPA GURUBUNUN KONSERİ İLE COŞTULAR.

GENÇLER KOLPA GURUBUNUN KONSERİ İLE COŞTULAR.

 

Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Manyaslılar Vakfının ortak "Gençliğine Güven Manyas"projesi kapsamında gençlik konseri düzenlendi. Manyas ilçe stadında düzenlenen konser öncesi Bandırma SASFAG Derneği folklor ekibi Kafkas ve Karadeniz folklorundan örnekler sundular.

/resimler/2016-5/29/1729258753281.jpg

Havai fişekler ile birlikte sahneye gelen Kolpa gurubu gençlerin tezahüratları ve alkışları ile şarkılarını söylediler. Özellikle gençlerin yoğun ilgi gösterdiği konser esnasında Manyas Kaymakamı İbrahim Gencer tarafından gurubun solistine "Gençliğine Güven Manyas"thi-sirti ile konser afişi verildi.

Kaymakam Gencer, guruba Manyaslılar ile birlikte oldukları için teşekkür etti. Manyaslılar Vakfı Başkanı Fevzi Karakaş ise, iki yıllık bir geçmişe sahip olmalarına rağmen vakıf olarak ilçe genelinde yoksul evlere sıcak yemek götürmenin yanı sıra geçen yıl Ramazan ayında elli mahalle de elli iftarı ilçede ki hayırsever vatandaşların katkıları ile gerçekleştirdiklerini, Gençliğine güven Manyas projesi ile de öğretmenlere yaşam koçluğu eğitimi,120 öğrenciye ise vakıf gönüllüsü olarak yaşlılara ziyaret ve  evlerinin temizliğine yardımı gerçekleştirdiklerini söyledi.

Karakaş "Biz sürekli Manyas için hayallerimizi canlı tutuyoruz." dedi. Gece geç  saatlere kadar süren konsere İlçe Jandarma Komutanı Yzb. İsmet Kürşat Karademir, AK Parti İlçe Başkanı Hasan Kahraman, vakıf yönetim kurulu ile binlerce Manyaslı katıldı.

/resimler/2016-5/29/1728496565164.jpg



  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli