Gençler`de 600 Evler Gönen`den de fark yedi

Gençler`de 600 Evler Gönen`den de fark yedi

U-13 Gençler`de 600 Evlerspor`un çabası, Gönen Termalspor`un hızını kesemedi 0-16




U-13 Gençler ligi


600 Evlerspor ; 0
Gönen Termalspor ; 16


Stat; Bandırma sanayi stadı


Hakem; Emrullah Öğtelik ***


600 Evlerspor ; Okan **** Ömer ** Hüseyin ** Hidayet *** Halil *** Şenol *** Eşref ** Fatih ** Yalkın ** Ataberk ** Mert **


Gönen Termalspor; Umut ** Akın *** (Doğukan Sarp ***) Onur ***(Erbil ***) Alp ***( Enis***) Temel *** Alihan ***** Berkay *** Alpay **** Doğukan Taş *** Anıl *** Serhat ****

Goller; Dakika 3-43-47-59 Alpay, Dakika 5-9- 18-21-36-53 Serhat Dakika 15- Anıl Dakika 17- 50- 57 Alihan Dakika 38-55 Mehmet Can

Futbol adına nefis bir havada oynanan karşılaşmada geleceğin yetenekleri, Karşılaşma hakemi Emrullah Öğtelik`ten kurallar hakkındaki uyarı ve Top-Kale alınması ardından rakip yedek kulübelerine giderek başarı dileğinde bulunması kayda değer davranış olarak notlarımız arasına girdi.

Önceki gün Bandırmaspor`a farklı yenilen 600 Evlerspor bugünki karşılaşmaya ilk 11 ile gelmesi Mavi beyazlı ekibin netice için değil Futbol adına yarınlara gelecek hazırladığının göstergesi oldu.

ligin iddialı ekibi Gönen Termal ile tüm kategorilerde olduğu gibi U-13 lerde de ayni diliplin anlayışı ile karşılaşma öncesi kısa bir ısınma ardından sahadaki yerini aldı.

Enerjisini sahaya yansıtma noktasındaki sabırsızlığı gözlerinden okunan Mehmet Öge`nin talebeleri karşılaşmanın başlama düdüğü ile birlikte yerleştikleri rakip yarı alanda oyunu tamamladılar.

İlk yarısı 7-0 Gönen`in üstünlüğü ile noktalanan karşılaşmada yeşil beyazlı ekibin teknik patronu Mehmet Öğe ikinci yarıya 5 değişiklik birden yaparak girdi.

Defansta Akın, Onur, Alp, Orta alanda Berkay ve İleri uçtan Alpay`a kesen Öge yerlerine Doğukan Sarp, Erbil, Enis, Mehmet Can ve Enes ile ikinci 30 dakikaya çıktı.

Göenen termalspor`un 5 değişikliği ilk yarıdaki 7 golü 9`a çıkmasına neden oldu ve Gönenspor rakip kaleye toplam 16 gol kaydederken, 600 Evlerspor`un kalecisi Okan adeta devleşti.

Okan yediği gollerin iki katını kurtarırken nefis refleksleri ile büyük alkış topladı.
Gönenspor`un golcüleri ise karşılaşmanın ikinci yarısında takım oyunundan uzaklaşıp bireysel yeteneklerini öne çıkartmanın çabası içinde oldu.





Anahtar Kelimeler: 0
  • Pazar 17.1 ° / 8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 19.5 ° / 5.3 ° Güneşli
  • Salı 24.2 ° / 6.1 ° Güneşli