Gençlerde teselli aradı

Gençlerde teselli aradı

Gönen Belediyespor Teknik ekibi U-13 maçını izledi






Yeşil beyazlı ekip Gönen Belediyespor`da bir biri ardına alınan şanssız yenilgiler, Play Off`ta Edremit`e bırakılan BAL`dan sonra moraller taban yaptı.

Sezon başında başlayan yalnış seçimlerin faturasını ödemek Teknik Ekip Engin Yıldırım ile yardımcısı Erol Öztürk`e kaldı.

İki teknik adam bugün Bandırma`ya gelerek U-13  Gönen Belediyespor- Etispor karşılaşmasını izledi.




Teknik Direktör Erol Öztürk`ün A kadroya geçmesi, Mehmet Öge`nin görevden istifa etmesi üzerine yeşil beyazlı ekipte alt yapının başına getirilen Erşan Karpuzoğlu özellikle U-19 Gençlerin Türkiye şampiyonasında, U-16 Gençlerin de İl finallerinde mücadele vermesi ile hayli hareketli günler yaşadı.

Eski bir eğitimci olan Karpuzoğlu sezonu noktalarken ligde tek kalan U-13 gençlerin başarısı için elinden geleni yapıyor.



Gönen Belediyespor`da altyapı`nın Babası olarak tanınan Kazım Kara gençlere verdiği önem
ve özen nedeni ile yeşil beyazlı ekibin bir iki sezon sonra kadrosunda en az yarın düzine
Gönenli futbolcunun forma giyeceği bir gerçek.



Gönen Belediyespor`un gelecekteki teminatı U-13 kendilerini izlemeye gelen Teknik ekibe güzel bir gol serisi armağan etti.

Yeşil beyazlı ekip Etispor`u 6-0 gibi net bir skorla geçerken Teknik Direktör Engin Yıldırım ile yardımcısı Erol Öztürk uzun bir aradan sonra böyle bir morale ihtiyacı okduğu açıkça görüldü.





Anahtar Kelimeler: 0
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false